Antena Căutare

Cercetătorul Ștefan Manea, fondatorul companiei Hofigal, a murit! 

Cercetătorul Ștefan Manea, fondatorul companiei Hofigal, s-a stins din viață, luni. Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a firmei. 

“Ieri, 14 mai 2018, cercetătorul Ștefan Manea, fondatorul HOFIGAL, a trecut în neființă!

Ing. chim. Ștefan Manea este unul dintre marile repere ale cercetării românești în domeniul plantelor medicinale și aromatice. Excelent profesionist, vizionar dotat cu o putere de muncă și un talent creator ieșite din comun, Ștefan Manea a dat o nouă valoare florei românești printr-o valorificare superioară a calităților terapeutice ale acesteia, în condiții avansate de tehnologizare, cu respecta

Cercetătorul Ștefan Manea, fondatorul companiei Hofigal, s-a stins din viață, luni. Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a firmei.

rea celor mai exigente condiții de nivel european ale acestei industrii.

Cercetătorul Ștefan Manea a fost profund preocupat de sănătatea românilor pe care i-a iubit și i-a onorat prin invențiile sale, una dintre constantele activității sale fiind aceea de a contribui la educarea pentru sănătate a românilor și de a promova prevenția ca stil de viață.

Mottoul său, ”Natura are soluții la toate”, este calea regală pe care medicina viitorului trebuie să o parcurgă pentru a fi cu adevărat în slujba sănătății oamenilor.

Toți cei care doresc să depună un ultim omagiu sunt așteptați încă de astăzi la Capela Mare din Cimitirul Bellu ortodox, începând cu orele 17.00. Slujba religioasă va avea loc joi, orele 14.00 la capela Cimitirului Bellu ortodox, iar înmormântarea la cimitirul din Popești-Leordeni.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în comunicatul transmis de Hofigal.

Cercetătorul Ștefan Manea a înființat Hofigal, companie al cărui nume vine de la Homeopatie, Fitoterapie și Galenice. Deși a început cu o activitate restrânsă, de fabricare a substanțelor active de origine vegetală ca materii prime pentru producătorii de medicamente, suplimente alimentare și cosmetice, ulterior, compania s-a dezvoltat aducând în atenție suplimente alimentare, produse cosmetice, ceaiuri și tincturi, ce alcătuiesc un portofoliu impresionant de peste 450 de produse care s-au bucurat de o reală apreciere internațională.

Legea Educației, noi modificări. Câte ore ar putea fi alocate materiilor... Premieră în România: tramvaiul cu prize pentru laptopuri și bibliotecă! Te urci, te așezi și te apuci de treabă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x