Antena Căutare

Charmane Isabella este considerată "prea frumoasă" ca să fie șofer de autobuz. Ce spun călătorii când o văd că poartă machiaj

Charmane Isabella a povestit pe TikTok despre experiența ei ca șofer de autobuz. Iată ce susține ea că îi spun deseori călătorii, complimentele și reproșurile pe care i le fac aceștia.

The Sun a relatat povestea lui Charmane Isabella și situațiile cu care se confruntă tănăra deseori.

Charmane Isabella este considerată "prea frumoasă" ca să fie șofer de autobuz. Ce spun călătorii când o văd că poartă machiaj

Charmane Isabella a decis să publice pe contul de TikTok un filmuleț în care relatează situațiile prin care trece la locul ei de muncă. Tânăra lucrează ca șofer de autobuz și susține că s-a întâmplat de multe ori să fie criticată pentru că vine machiată la serviciu, "de parcă și-ar dori să impresioneze" pe cineva astfel.

Citește și: O șoferiță a găsit un bilet pe geamul mașinii. Când l-a citit, acesteia nu i-a venit să creadă. Ce a primit de la un necunoscut

Cineva i-a spus, după cum a declarat ea: "Bună dimineață, dragă. Ai destul machiaj astăzi, nu crezi că atragi atenția prea mult așa? Pe cine vrei să impresionezi? Ești doar un șofer de autobuz".

Sunt și persoane care i-au spus tinerei că este "prea frumoasă" ca să fie șofer de autobuz, iar când i-a întrebat cum trebuie să arate totuși un astfel de șofer, ei i-au răspuns: "bătrân, chelios și cu prost dispus".

Citește și: Un video de pe TikTok a ajuns viral după ce îi alerta pe șoferi în legătură cu un semn descoperit pe mașină. "Sunați la poliție"

Pe de altă parte, a mai spus ea, dacă se întâmplă să vină nemachiată la job, călătorii par bulversați și o întreabă dacă nu cumva a pățit ceva: "Pari obosită, nu ai dormit noaptea trecută?", a fost una dintre întrebările adresate tinerei, a declarat ea, conform The Sun.

Există însă și unele părți bune în ceea ce privește meseria ei și anume că nu există un manager care să îi dea indicații zilnice, a spus ea, și nici nu are task-uri de dus la bun sfârșit pe care să le bifeze, în afară de a conduce în siguranță și de a fi respectuoasă cu pasagerii. Totuși, sunt și zile când ajunge să se simtă destul de singură, tocmai pentru că nu e înconjurată de colegi.

Ce înseamna literele M+S, M.S. sau M&S de pe anvelopele de iarna. Explicațiile RAR... Oțet falsificat, descoperit de ANPC în marile supermarketuri din București și Ilfov. Ce substanțe erau băgate în sticle...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x