Antena Căutare

ALERTĂ! Cinci adolescente din Iaşi au ajuns la spital după ce au fumat! Ce conținea țigara

Cinci tinere au ajuns de urgență la spital după ce au fumat toate dintr-o țigară! Polițiștii au descoperit imediat ce conținea aceasta și au deschis o anchetă!

Cinci tinere au ajuns de urgență la spital după ce au fumat toate dintr-o țigară! Polițiștii au descoperit imediat ce conținea aceasta și au deschis o anchetă!

Totul s-a petrecut seara trecută în jurul orei 22. Ar fi fost un moment de neatenție al supraveghetorului. Cert este că cele cinci fete cu vârste între 13 și 16 ani s-au ascuns într-un loc mai retras, in curtea centrului și au fumat toate din țigara care se pare că avea substanțe etnobotanice.

Revoltător este însă faptul că au consumat drogurile chiar în centrul de reabilitare comportamentală în care stau şi totuşi nimeni nu le-a văzut. Fetele au fost diagnosticate cu intoxicaţie cu substanţe interzise.

Două dintre fete ar fi adus țigara in centru. La scurt timp după consumarea substanțelor halucinogene fetelor li s-a făcut rău. Au fost văzute in cele din urma de supravegheretor, care a sunat imediat la 112. Se pare că angajatul era singurul care avea grija de cele 15 copile din centru. Toate provinciile din familii dezorganizate sau cu antecedente penale. Acum adolescentele sunt internate la spitalul de copii la secție de toxicologie.

Cel mai probabil mâine vor fi externate dar vor avea nevoie de tratament psihiatric și îndrumare psihologica. Sunt doua anchete acum derulate in paralel. Una a DGASPC, iar alta a poliţiştilor.

Ai fost martorului unui accident și nu ai anunțat? Ai putea ajunge după gratii! Măsură în premiera luată de polițiști... Schimbare MAJORĂ pentru cei care călătoresc cu tramvaiul în București! Va costa aproape 4 milioane de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x