Antena Căutare

Cinci festivaluri românești de muzică pe care nu tebuie să le ratezi

Daca nu ti-ai facut inca planuri pentru vara aceasta, dar ti-ai dori sa ai parte de cele mai tari amintiri vara aceasta, ne-am gandit sa iti propunem 5 festivaluri de muzica din tara noastra.

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru vara aceasta, dar ți-ai dori să ai parte de cele mai tari amintiri vara aceasta, ne-am gândit să îți propunem 5 festivaluri de muzică din țara noastră.

1 Untold

Untold se află anul acesta la a 3-a ediție și promite să depășească succesul de anul trecut. În ciuda faptului că este un festival tânăr, astea este cel mai așteptat festival de muzică house, trance, elecrto și alte genuri derivate. Dacă ne raportăm la anul trecut se anuntă un evenimet uriaș cu aproximativ 200 de artiști printre care și-au anunțat deja prezența: The Prodigy, Bonobo, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Kygo, Oliver Heldens, Steve Aoki, Loco Dice, Nina Kravitz, Solomun, Andy C, Dub FX, Flux Pavilion, Modestep, Noisia DJ Set, Pendulum DJ Set, Wilkinson DJ Set.

Evenimentul se va desfășura la Cluj Arena începând cu 2 august și până pe 5 august 2018

Cinci festivaluri românești de muzică pe care nu tebuie să le ratezi

2 Summer Well

Oameni prietenoși și relaxați, întinși pe iarbă în timp ce ascultă muzică Indie, Reggae, Electro și Folk. Sună bine? Dacă îți surâde ideea să știi că despre asta este vorba la Summer Well care anul acesta este la a 8-a ediție. Acest loc susține prietenia și voia bună la un pahar de limonadă rece lângă niște baclavale delicioase. Pe lângă astiștii de anul trecut, vara aceasta și-au anunțat prezența și: Justice, Bastille, Kodaline, Sofi Tukker, Tom Grennan, HMLTD şi Isaac Gracie.

Evenimentul va avea loc pe 11 și 12 august pe Domeniul Știrbei, Buftea

Cinci festivaluri românești de muzică pe care nu tebuie să le ratezi

3 Electric Castel

Acest festival se află de fiacre dată în top 10 festivaluri europene. Anul trecut s-au adunat 120.000 de petrecăreți care au petrecut fără încetare. Este știu faptul că Electric Castel se confruntă cam de fiacre dată cu ploi abundente și mult noroi, așa că cel mai bine ar fi să nu vă uitați hainele de schimb acasă. Aici vorbim de muzică raggae, rock, hip hop, techno și înrudiri cu aceste genuri. Până acum și-au anunțat prezența la acest festival: Damien Marley, London Grammar, Netsky, Valentino Khan şi Wolf Alice.

Evenimentul va avea loc la Catelul Banffy, Cluj, începând cu 18 iulie și terminându-se pe 23 iulie.

Cinci festivaluri românești de muzică pe care nu tebuie să le ratezi

4 3 Smoked Olives Island Festival

Cum îți sună ideea de a sculta muzică tehno, minimal și electro în timp ce stai în mijlocul naturii pe o plajă a Dunării? Despre asta este vorba la 3 Smoked Olives Island Festival. Cinci zile de relaxare și distracție cu Dunărea și gașca de prietni lângă tine, la umbra copacilor sau sub razele soarelui. La singurul festival de muzică electronică din românia desfășurat pe o plajă îi întâlniți anul acesta pe: Dan Andrei, Herodot, Golan și Dj Vasile, dar și DJ internaționali, printre care Ion Ludwig (Niue, Pacificul de Sud), Andrey Pushkarev (Germania), Sedee (Germania), Clovis (Germania), dar și Raha din Japonia

Evenimentul va avea loc pe One island(o insulă pe apele Dunării) de pe 25 iulie până pe 30 iulie 2018.

Cinci festivaluri românești de muzică pe care nu tebuie să le ratezi

5 Neversea

Festivalul de la malul Mării Negre, Neversea, are anul acesta la dispoziție 110.000 metri pătrați pentru o distracție colosală. Dacă vreți să îmbinați mersul la mare cu multă muzică bună aceasta este o alegere ideală. Organizatorii au anunțat că vor veni cu un evenimet mult mai impresionant în comparație cu cel de anul terecut în cele 4 zile de distracție. Printre artiștii care vor urca pe scena Neversea se numără: Subcarpaţi, Culese din Cartier, Deliric&Silent Strike, D.O.C, Grasu XXL, Macanache, Paraziţii, Şatra B.E.N.Z, Cezar, Prâslea, Priku, Raresh, Sit, Charlie, Dan Andrei, Emi, Kozo, Paul Agripa, Premiesku, Sublee, Vincent Iulian şi Marwan.

Evenimentul va avea loc în perioada 5-8 iulie pe plaja Modern din Constața.

Cinci festivaluri românești de muzică pe care nu tebuie să le ratezi

5 secrete care îți asigură succesul ca freelancer... Imaginea care a stârnit isterie printre români! Care este semnificația acestui indicator! Poliția Română a explicat totu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x