Antena Căutare

Prima imagine cu autorul atacului armat din Olanda, făcută publică! Poliția, avertisment pentru oameni: ”Feriți-vă de acest bărbat!”

O persoană și-a pierdut viața și alte 20 sunt rănite, în urma atacului armat ce a avut loc luni dimineață, în Utrecht, Olanda. 

O persoană și-a pierdut viața și alte 20 sunt rănite, în urma atacului armat ce a avut loc luni dimineață, în Utrecht, Olanda.

Potrivit Poliției, atacatorul este un bărbat de 37 de ani, născut în Turcia.

Ba mai mult, Poliția a lansat un semnal de alarmă și i-a avertizat pe oameni să se ferească de Gökman Tanis, 37 de ani, de origine turcă, și să alerteze imediat autoritățile dacă îl văd. În plus, Poliția a publicat și o poză cu acesta, pe Twitter.

Atac armat în Olanda! Cel puțin o persoană a murit, iar altele au fost rănite! Martor: ”A început să tragă sălbatic!”

Atacul a avut loc în zona 24 Oktoberplein din Utrecht. Incidentul a fost raportat la ora locală 10.45, potrivit unui anunț de pe Twitter al Poliției, care a adăugat că zona unei stații de tramvai este izolată, iar accesul este blocat.

Ultimele informații de la meteorologi! Zonele în care se întorc ploile, iar temperaturile scad drastic, în următoarele z... Transferul de la o școală la alta. Cum se face și ce acte sunt necesare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x