Căutare Live

Ministrul Finanțelor, anunț bombă despre salariul minim! Ce modificare va face. „România este singura ţară din lume în care se întâmplă asta”

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a anunţat că de se va renunţa la salariul minim diferenţiat pentru studiile superioare, începând de anul viitor, pentru că acesta este discriminatoriu.

Ilustrație.

„România este singura ţară din lume cu mai multe salarii minime, iar Constituţia spune foarte clar că există un singur salariu minim. Discriminarea a apărut atunci când au apărut mai multe tipuri de salarii minime”, a declarat marţi Florin Cîţu, ministrul Finanțelor.

Guvernul PNL le-a transmis sindicatelor şi patronatelor un proiect de majorare a salariului minim cu trei scenarii.

Toate acestea prevăd majorarea salariului minim de la 1 ianuarie 2020, cu 7,2% până la 2.230 lei, potrivit digi24.ro.

Concret, salariul minim va creşte cu 150 lei brut, respectiv cu 83 lei net 2020. În schimb, va dispărea salariul minim diferenţiat pentru studii superioare şi medii.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Andrea, din Bihor, este căutată cu disperare de familia ei! Are 12 ani și este de negăsit! Poliția cere ajutor!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri