Antena Căutare

Cod Galben de ploi si grindina. Vezi zonele afectate!

Meteorologii au emis, vineri, cod galben de ploi si grindina, pentru vestul, centrul si nordul tarii si in toata zona montana. Avertizarea este valabila de vineri, ora 10, pana sambata, ora 21, timp in care se vor semnala averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari de vant si grindina izolat.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, in restul teritoriului fenomenele vizate de prezenta atentionare se vor semnala pe arii restranse.

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile:

Vineri (29 iulie)

In tara, vremea va deveni in general instabila. In cursul zilei, innorarile se vor accentua in jumatatea de vest a tarii si in zona montana, unde vor fi averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Cantitatile de apa vor fi izolat insemnate si vor fi conditii de grindina. In estul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restranse, indeosebi in partea a doua a intervalului. Temperatura aerului, in scadere usoara in regiunile sud-vestice, va avea valori maxime cuprinse, in general, intre 23 si 33 de grade si minime intre 12 si 22 de grade. Presiunea atmosferica va continua sa scada.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu innorari noaptea, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 32-33 de grade, iar cea minima va fi de 17-19 grade.

Sambata (30 iulie)

In tara, vremea va fi in general instabila. Mai ales in cursul zilei vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in sud-est si pe arii extinse in rest. Izolat, cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului, in usoara scadere fata de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse, in general, intre 20 si 30 de grade si minime intre 11 si 21 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi in general instabila. Cerul va fi temporar noros si, mai ales in cursul zilei, vor mai fi conditii de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului, in usoara scadere fata de ziua precedenta, va avea valoarea maxima de 28-29 de grade si minima de 15-16 grade.

Duminica (31 iulie)

In tara, vremea se va ameliora sub aspectul ploilor in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu innorãri temporare in regiunile nordice si la munte, unde vor mai fi averse si descãrcãri electrice. Vantul va sufla slab si moderat, intensificãri izolate in special in zona montanã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 21 si 31 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade.

In Bucuressti, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximã va fi de 29-30 de grade, iar cea minimã se va situa in jurul valorii de 15 grade.

Sursa: Antena3

Scrisoare a primarului din Deta: Am fost pus la zid si executat... Proiect de lege: Mascatii care gresesc adresa, obligati sa plateasca despagubiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x