Antena Căutare

Cod Galben de vânt puternic, în mai multe zone din țară! Valul de aer polar a ajuns în România, iar temperaturile scad drastic

Valul de aer polar a ajuns deja în România, în regiunile din nordul țării, iar de miercuri va pune stăpânire și pe restul țării. Acesta va aduce, potrivit estimărilor făcute de meteorologi, vânt puternic în mai multe județe din țară.

Valul de aer polar a ajuns deja în România, în regiunile din nordul țării, iar de miercuri va pune stăpânire și pe restul țării. Acesta va aduce, potrivit estimărilor făcute de meteorologi, vânt puternic în mai multe județe din țară.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, mai multe județe din țară se află sub Cod Galben de vânt puternic, valabile până la ora 14:00.

Astfel, în judeţele Neamţ şi Suceava, în zona de munte, avertizarea va intra în vigoare începând cu ore 10:45 şi va fi valabilă până la ora 14, potrivit ANM.

Se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge viteze de până la 100 km/h.

De asemenea, în judeţul Iaşi (Hârlău, Deleni, Cotnari, Scobinţi, Lespezi, Tătăruşi, Valea Seacă, Şipote, Vânători, Cepleniţa, Bivolari, Andrieşeni, Todireşti, Cristeşti, Sireţel, Plugari, Coarnele Caprei), în Botoşani şi Suceava, în zona joasă, vor fi intensificări locale ale vântului, care la rafală vor atinge viteze de până la 60 km/h şi izolat 70 km/h.

Judeţele Braşov, Mureş, Harghita, Covasna, Alba şi Sibiu se vor afla sub avertizare de cod galben de vânt începând cu ora 9:40, care la rafală va atinge până la 65 km/h şi la munte va depăşi 80 km/h.

Judeţele Caraş-Severin şi Hunedoara, în zona de munte de peste conta 1800 m, vor fi afectate de intensificări ale vântului, începând cu 8:45. Viteza vântului va depăşi la rafală 90 km/h. .

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maximum 6 ore.

Cluj: Medic suspectat că a luat de la 61 de persoane bani pentru a le ajuta să obţină pensie de invaliditate, plasat sub... Ambulanță implicată într-un accident grav. Toți pasagerii sunt asistați medical la fața locului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x