Antena Căutare

Cod galben de vant puternic in trei judete: Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de vant. Aceasta este valabila in judetele Sibiu, Caras-Severin si Timis.

Cod galben de vant puternic in trei judete: Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
| Intact Images

In sudul judetului Sibiu, in zona montana si in municipiul Sibiu, vantul va bate cu purtere in aceasta seara, pana la ora 24:00. Pe Valea Oltului, viteza vantului va depasi 70 de kilometri pe ora. In judetele Cars-Severin si Timis, avertizare este valabila pana marti, la ora 1:50. La munte, vantul va avea o viteza de peste 100 de kilometri pe ora.

In zilele urmatoare, vremea se va incalzi. Temperaturile vor fi mai ridicate decat este normal pentru aceasta perioada. Se vor inregistra si valori de 12 grade Celsius, informeaza Antena 3.

MARTI (15 ianuarie)

Temperatura aerului va continua sa creasca, astfel ca regimul termic va fi mai ridicat decat in mod normal la aceasta data, cu valori maxime cuprinse intre 1 si 11 grade si minime situate, in general, intre -4 si 6 grade. Cerul va prezenta innorari in majoritatea regiunilor si temporar va ploua in vestul si sud-vestul tarii. Indeosebi in sud si est local va fi ceata, izolat persistenta, asociata trecator cu burnite sau ploi slabe. In zona montana vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte, in Banat si Dobrogea, iar ziua si in Crisana. Presiunea atmosferica va fi in scãdere.

MIERCURI (16 ianuarie)

Vremea va fi mai calda decat in mod nomal pentru aceastã perioadã din an. Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse in vestul si sudul tãrii si local in restul teritoriului. In zona montana vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sud-estice si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, usor mai ridicate in sud-est, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -3 si 5 grade. Dimineata, pe arii restranse, va mai fi ceatã in estul si sud-estul teritoriului.Presiunea atmosferica va continua sa scada.

Foto: Intact Images

Absentele elevilor vor fi raportate lunar, de fiecare scoala in parte... O soba supraincalzita a lasat doua familii din judetul Iasi fara adapost. O butelie, in pericol sa explodeze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x