Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Consul onorific al Serbiei, implicat într-un incident în Capitală: Bărbatul consumase alcool şi a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor. Un poliţist a fost rănit

Un consul onorific al Serbiei a fost implicat într-un incident sîmbătă noaptea, în Capitală, după ce nu a oprit la semnalele poliţiştilor, lovind maşina acestora. Autoturismul său a fost urmărit apoi în trafic şi oprită, dovedindu-se că bărbatul consumase alcool. Un poliţist a fost rănit, fiind dus la spital.

”La ora 00:30, în zona Pipera, agenţi de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire faţă de un conducător auto. Acesta a refuzat să oprească şi şi-a continuat deplasarea pe Şos. Pipera. S-a procedat la urmărirea acestuia, poliţiştii solicitând sprijinul colegilor din zonă . Un echipaj aflat în traseul conducătorului auto a efectuat semnal de oprire autovehiculul, însă acesta nu a oprit şi a lovit autospeciala de poliţie. S-a continuat urmarirea autovehiculul, a fost oprit, iar conducătorul auto şi ocupanţii au imobilizaţi”, anunţă Poliţia Capitalei. Conform poliţiştilor, a fost identificat bărbatul care se afla la volan, care are 42 de ani şi este cetăţean străin. Surse din anchetă afirmă că este vorba despre un consul onorific al Serbiei şi că acesta ar avea cetăţenie elveţiană. Conform Poliţiei, Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,34 mg alcool pur in aerul expirat.În autovehicul se mai aflau 3 pasageri În urma acestui eveniment, unul dintre poliţişti a fost transportat la spital.

Sursa : news.ro

Recomandari