Antena Căutare

Primele indicii în cazul Valentinei, fetița dispărută de acasă! Anchetatorii cred că micuța a rămas agățată de crengi 

Continuă căutările în cazul Valentinei, fetiţa de şase ani din judeţul Maramureş, care a dispărut în urmă cu trei zile. Sute de oameni, poliţişti, pompieri, jandarmi şi localnici verifică zona metru cu metru

Continuă căutările în cazul Valentinei, fetiţa de şase ani din judeţul Maramureş, care a dispărut în urmă cu trei zile. Sute de oameni, poliţişti, pompieri, jandarmi şi localnici verifică zona metru cu metru. Au adus şi un excavator cu care răscolesc apele. Astăzi, au găsit un prim indiciu într-un rîu: tricoul pe care copilul îl purta în ziua dispariţiei. Anchetatorii se tem că Valentina a fost purtată de curenţi la kilometri de casă.

Echipele de salvatori răscolesc de trei zile tot. Au luat la pas malurile pârâului Tomnatec şi cele ale râului Repedea. Au dus şi un excavator,cu care sapă mai ales în zona podurilor. Cred că Valentina ar fi putut rămâne agăţată de crengile aduse din amonte. Nici urmă însă de copilă. Ultima oară, fetiţa a fost văzută în timp ce se juca cu sora ei mai mică, în apropierea casei. Ea a fost şi cea care le-a dat indicaţii preţioase poliţiştilor.

”Se pare că fetiţa a plecat vineri, în jurul orei 14:00, iar copiii cu care s-a jucat în curtea vecinului au indicat că s-ar fi îndreptat spre acel râu. A fost găsită bluza cu care era îmbrăcată fetiţa, vineri, când a dispărut în acel râu.”, a declarat Florina Metes, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Nu renunțați la umbrele! Urmează un nou val de ploi torențiale, vânt puternic și ninsori! Prognoza meteo pentru săptămân... Cine este angajatul firmei de avocatură care s-a spânzurat în clădire! Omul avea probleme mari în familie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x