Antena Căutare

Copil cu ADHD, gonit din şcoală. Doisprezece părinți nu l-au lăsat să intre la ore: "Vreau să mă joc cu cineva!"

O mamă disperată luptă pentru dreptul copilului ei la carte. Pentru că a fost un copil neliniştit şi nu a înţeles unele sarcini date de profesor, băieţelul nu a mai fost lăsat să intre în şcoală.

O mamă disperată luptă pentru dreptul copilului ei la carte. Pentru că a fost un copil neliniştit şi nu a înţeles unele sarcini date de profesor, băieţelul nu a mai fost lăsat să intre în şcoală.

Directoarea ridică din umeri şi spune că nu are ce să facă. Mai mult, în tot acest scandal toată vina este aruncată în cârca mamei care a și fost.

Unui băiat de 6 anișori i se refuză dreptul la educaţie şi la prieteni. Motivul: copilul a fost diagnosticat cu ADHD. Iar directoarea şcolii la care învaţă pare să nu înţeleagă nevoile elevului, acuză mama.

De parcă nu ar fi de ajuns trauma prin care trece, Marius trebuie să țină piept și indiferenței celor mari! Nepăsarea şi ignoranţa părinţilor colegilor săi s-au răsfrânt asupra băieţelului care nu înţelege ce a făcut rău, de ce i se îngrădeşte accesul în şcoală, la after school, la prieteni, la joacă. la vise.

12 părinţi nu l-au mai lăsat pe băieţel să intre la ore iar portarul a închis poarta în faţa lui, susține mama. În plus, cea care ar fi trebuit să înţeleagă un astfel de caz, directoarea şcolii, spune cu nonşalanţă că situaţia o depăşeşte. Într-o discuţie înregistrată de mamă, femeia zice că nu are ce să facă.

Toţi psihologii i-au recomandat mamei să îşi înscrie copilul la o şcoală normală, pentru că băiatul nu ar avea nevoie de o educaţie aleasă. Tot ce ar trebui să facă dascălul este să îi acorde atenţie sporită. Lucru care pare imposibil, la școala la care merge Marius, spune mama.

Sărbătorile nu mai sunt ce-au fost odată! Cât te costă să împodobeşti bradul de Crăciun, anul acesta... VREMEA. Cod galben de ceaţă în trei judeţe. Atenție, șoferi, dacă aveți drum pe aici!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x