Antena Căutare

Copil de 13 ani din Vrancea, găsit spânzurat în curtea casei, de frații mai mari. Băiatul avea 10 pe linie la școală

Un copil de 13 ani a fost găsit spânzurat, noaptea trecută, la Spulber. A fost solicitată de urgență intervenția specialiștilor de la Protecția Copilului. Copilul ar fi fost găsit spânzurat în curtea casei, aseară în jurul orei 7.00.

Un copil de 13 ani a fost găsit spânzurat, noaptea trecută, la Spulber. A fost solicitată de urgență intervenția specialiștilor de la Protecția Copilului. Copilul ar fi fost găsit spânzurat în curtea casei, aseară în jurul orei 7.00, informează publicația locală Monitoul de Vrancea.

Potrivit reprezentanților IPJ Vrancea, în cauză a fost întocmit dosar penal de moarte suspectă.

Potrivit primarului comunei Spulber, Vasile Rusu, citat de presa locală, copilul se afla de aproximativ 3 ani în plasament la o familie în localitate. Minorul ar fi avut rezultate bune la școală și nu ar fi avut abateri.

Edilul spune că părea un copil liniștit și nu s-a plâns niciodata de nimic. Familia respectivă ar mai avea alți doi copii luați în plasament.

Presa din România, în doliu! Jurnalista Miriam Eugenia Soare a murit la 54 de ani, răpusă de cancer: ”Am trăit intens, c... Mai multe zone din București și Iflov rămân, astăzi, fără curent electric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x