Copilă scuipată, îmbrâncită și umilită, în plină stradă, de o adolescentă de 14 ani: „Mi-ai cerut voie? Spune!” - Scene greu de privit, în Pitești

O fată a fost bătutuă, scuipată și amenințată, de o altă minoră, în Pitești. Martor al scenei cumplite, un băiat, a filmat totul, în loc să o ajute. Vă avertizăm, imaginile au un puternic impact emoțional.

Copilă scuipată, îmbrâncită și umilită, în plină stradă, de o adolescentă de 14 ani: „Mi-ai cerut voie? Spune!” - Scene greu de privit, în Pitești

În filmare se vede cum agresoarea o loveşte pe fată peste faţă, o scuipă şi îi adresează injurii. La un moment dat, îi cere să stea şi în genunchi, o mai scuipă o dată şi pleacă.

În tot acest timp, pe margine se vede un băiat care asistă la scenă fără să intervină. În urma scandalului, poliţia a deschis o anchetă.

„Imaginile au apărut în spațiul public în cursul serii de ieri, astfel încât verificările sunt încă în desfășurare. Ca urmare a apariției de aseară, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și de amenințare. Se desfășoară verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Din primele verificări, vorbim despre o agresoare cu vârsta de 14 ani. Cele două clipuri ilustrează două agresoare diferite și aceeași victimă. Noi recomandăm minorilor și adulților ca, în situația în care asistă la un astfel de comportament, să nu contribuie printr-o atitudine pasivă.

De altfel, există o limită care poate fi depășită cu ușurință, astfel că cei care asistă pot deveni cu ușurință complici și instigatori sau chiar co-autori la astfel de fapte și pot răspunde penal”, a declarat Florin Popa, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, la Antena 3.

Întreaga scenă, în materialul video de mai jos:

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri