Antena Căutare

Copilul operat de tumoarea gigant de pe fata a fost externat

Andrei, copilul de cinci ani care a fost operat de tumoarea gigant de pe fata, a fost externat. Dupa o luna de zile pe patul de spital, Andrei va ajunge in sfarsit acasa. E drept, nu e complet vindecat, insa a trecut peste cea mai mare incercare a vietii: a scapat de o boala care ii macina zilele.

Este un vis implinit pentru Andrei. Copilul va ajunge acasa sanatos. Si nu doar el a scapat de calvarul bolii. Mama lui, cea care a stat zi si noapte la capataiul fiului, astepta de mult aceasta zi.

Familia a aflat de boala copilului in mai, anul trecut. Pentru ca tumoarea avansa foarte repede, Andrei a facut chimeoterapie.

Parintii si-au pus speranta in profesorul doctor Teofil Lung, singurul doctor din tara care a acceptat sa-l opereze pe Andrei.

Acum, Andrei a scapat de morte, operatia l-a desfigurta. Medicii au fost nevoiti sa-i taie o parte din mandibula. Acum, se hraneste printr-o sonda, iar medici i-au facut o proteza provizorie pentru fata.

Peste un an, atunci cand Andrei se va pune pe picioare, doctorii vor incepe reconstructia fetei.

Operatia de reconstructie a fetei costa insa prea mult pentru familia care traieste din 1.000 de lei pe luna, salariul barbatului. Ca sa stea cu fiul ei in spitale, mama a fost nevoita sa-si dea demisia. Cei care vor sa-l ajute pe Andrei, o pot face, donand in conturile: RO89BTRL04701201Z92473XX - LEI si RO64BTRL04704201Z92473XX - EURO. Conturile sunt deschise pe numele mamei copilului, Cristina Dima.

Pana la operatia de reconstructie a fetei, Andrei va trebui sa vina lunar la control, o cheltuiala in plus pentru familie.

Un chinez a fost retinut dupa ce n-a putut sa justifice 500.000 de lei ... Cristian Sima: "Am un contract care ma acopera 100% pentru pierderile clientilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x