Antena Căutare

Corneliu Vadim Tudor, ultima apariție televizată într-un show de divertisment, la invitația lui Dan Negru

Corneliu Vadim Tudor a murit la vârsta de 65 de ani. O veste surprinzătoare pentru scena politică din România, dar și pentru cei care l-au cunoscut.

Corneliu Vadim Tudor a murit la vârsta de 65 de ani. O veste surprinzătoare pentru scena politică din România, dar și pentru cei care l-au cunoscut.

Vadim a fost transportat de urgență la spital unde ar fi fost resuscitat timp de aproape 2 ore. Situatia lui a fost critica dupa ce ar fi facut infarct, mai ales ca politicianul suferea si de un edem pulmonar care i-a agravat starea de sanatate.

Cine a fost Corneliu Vadim Tudor

Fondator și lider al Partidului România Mare, membru al Parlamentului European și candidat la Președinția României în anul 1996, 2000, când a ajuns până în turul doi, dar și în 2004, în 2009 și chiar în 2015, Vadim a avut o carieră politică presărată cu atacuri și conflicte.

Ultima poezie publicată de Corneliu Vadim Tudor: "Hai, Moarte, să bem o cafea"

Vadim era cunoscut prin izbucnirile sale temperamentale cu caracter necivilizat, naționalist și xenofob, combinate cu retorica sa de politică dură, precum și atacuri la persoană.

La începutul lunii septembrie, Corneliu Vadim Tudor a fost invitatul lui Dan Negru, la emisiunea "Te pui cu blondele?", una dintre ultimele apariții ale acestuia într-o emisiune televizată. În acea ediție, Vadim a explicat public ce se întâmplă după moarte...

IN MEMORIAM...

Corneliu Vadim Tudor a murit!... Ultima poezie publicată de Corneliu Vadim Tudor: "Hai, Moarte, să bem o cafea"...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x