Antena Căutare

Cristian Cioaca, lovit din toate partile: Propriul copil va fi parte la proces!

Politistul Cristian Cioaca primeste o noua lovitura. Propriul copil va fi parte in procesul in care este cercetat pentru omor. Pentru ca este minor, magistratii au desemnat deja un avocat care sa-l reprezinte, ca si curator.

Tabloul familiei perfecte nu mai convinge acum pe nimeni. Copilul lui Cioaca va avea si el un cuvant de spus in procesul in care politistul este acuzat ca si-a omorat sotia. Decizia a fost luata in urma cererii procurorilor. Iar "Dumnezeii" lui Cioaca, cum i-a numit pe judecatori la ultimul proces, au decis ca baiatul sa fie reprezentat in instanta, printr-un curator. Cioaca a primit vestea in puscarie, pentru ca nu a fost citat la proces.

Sora lui Cioaca, Ana-Maria Ene, cea care-l are in custodie pe copil, a cerut sa fie ea cea care lupta pentru drepturile lui. A adus in sprijin si o hartie a Protectiei Copilului din cadrul Primariei Pitesti, care a facut aceeasi recomandare.

Familia Ghinescu a pus alta varianta pe masa judecatorilor. Sa fie curator pentru copil o prietena de-a Elodiei. Judecatorii din Pitesti au ales, insa, calea de mijloc. Au decis, prin tragere la sorti, ca interesele copilului sa fie reprezentate de un avocat. Acesta ar putea sa-i ceara daune lui Cioaca, in numele fiului, daca se va dovedi ca politistul i-a omorat mama.

Curatorul nu va avea nicio legatura cu procesul privind tutela asupra copilului.

foto: Intact Images

Loto 6/49, Loto 5/40, Joker si Noroc: Vezi numerele castigatoare extrase joi, 14 martie!... Vesti bune: Vremea se incalzeste!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x