Căutare Live

Culmea PRUDENTEI! Inspectorii ANAF au lasat un Bentley fara o roata pentru a nu fi furat

Inspectorii de la ANAF si-au evidentiat imaginatia intr-un mod cu totul aparte. Acestora le-a venit o idee inedita prin care sa se fereasca de hoti. Totul pentru ca in curtea institutiei a fost adus un bolid de lux care fusese confiscat.

Autoturismul de lux, un Bentley evaluat la peste 100.000 de euro, a fost adus in curtea ANAF din Brasov, motiv pentru care angajatii s-au temut ca nu cumva sa cada prada hotilor. Iar pentru a evita un posibil furt, acestia i-au scot bolidului o roata.

Masina a fost confiscata anul trecut din vama, pentru ca proprietarul nu a avut bani sa plateasca taxele, ajunse la suma de 37.000 de dolari. Iar cum omul nu a reusit sa faca rost de bani in cele patru luni pe care le-a avut la dispozitie pentru a-si recupera bunul, bolidul de lux a fost depozitat in curtea Directiei Generale a Finantelor Publice din Brasov.

Alaturi de Bentley, se afla parcata si o Dacie din 1980, bineinteles, pe toate cele patru roti.

Sursa: Antena 3

O campanie de informare a fost lansata, dupa ce sute de romani au fost inselati prin metoda "Accidentul"... PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea pana pe 11 august, in toate regiunile tarii...
Ultimele știri