Antena Căutare

Cum a reușit Mircea Lucescu să părăsească Kievul. Antrenorul român a plecat în timp e Rusia lua cu asalt capitalei Ucrainei

Mircea Lucescu a reușit să plece din Kiev, chiar atunci când rușii lua cu asalt capitala Ucrainei. Antrenorul român în vârstă de 76 de ani a trecut cu bine peste noaptea cea grea și se află în drum către România.

mircea-lucescu-geaă-roșie Galerie
Mircea Lucescu a reușit să plece din Kiev, chiar atunci când rușii lua cu asalt capitala Ucrainei. | gettyimages.com

Mircea Lucescu a fost nevoit să se descurce în Kiev după ce toate zborurile din Ucraina au fost anulate. Acesta și-a petrecut noaptea alături de colaboratorii și jucătorii săi de la Dinamo Kiev, iar acum este pe drum către România.

Citește și: Cum arată buncărele în care ucrainenii se adăpostesc de bombele trimise de Rusia. Explozii în mai multe orașe | Galerie Foto

„Am ieșit din Kiev și mergem, e totul bine. Nea Mircea e cu noi, normal. Nu o luăm spre Polonia, venim direct spre România, e tot țară NATO și e țara noastră, aceasta e cea mai bună variantă. O să ocolim acea fâșie din Transnistria”, a declarat Arcadie Zaporojanu, colaboratorul lui Mircea Lucescu, pentru gsp.ro.

Ce anunț neașteptat a făcut Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a ținut neapărat să își anunțe susținătorii că nu ține neapărat să se întoarcă în România acum și că mai așteaptă puțin, însă îndeamnă pe toată lumea să rămână calmă.

“Nu mă întorc în România acum, mai aștept. Nu sunt eu cel mai important, am ajuns la o vârstă. Vom lua în curând o decizie pentru că jucătorii mei sunt speriați.

Citește și: Mircea Lucescu, antrenorul român, se află lângă Kiev. Mesajul acestuia în contextul invaziei rusești: ”Jucătorii sunt speriați!”

Chiar dacă vedem acele imagini la TV, trebuie să rămânem liniștiți pentru că nu e chiar așa rău. În acest moment ne aflăm în cantonament”, a mărturisit el.

Hai să vezi ce se întâmplă cu antrenorul român, dar și ce anunț important a făcut Răzvan Lucescu AICI pe as.ro.

"Iubire și război!". Doi tineri din Kiev s-au căsătorit în ziua în care armata rusă a atacat Ucraina: "Am... Papa Francisc a efectuat o vizită la Ambasada Rusiei. Suveranul Pontif a vorbit cu ambasadorul rus "peste o jumătat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x