Antena Căutare

Mircea Lucescu, antrenorul român, se află lângă Kiev. Mesajul acestuia în contextul invaziei rusești: ”Jucătorii sunt speriați!”

Rusia a invadat Ucraina și Mircea Lucescu a avut o primă reacție. Antrenorul român se află lângă Kiev, la baza de pregătire a lui Dinamo.

fotografie cu antrenorul roman mircea lucescu. acesta se afla cu echipa la kiev, in timpul operatiunilor militare lre rusiei in ucraina
Rusia a invadat Ucraina și Mircea Lucescu a avut o primă reacție. Antrenorul român se află lângă Kiev, la baza de pregătire a lui Dinamo. | Hepta

Il Luce nu va putea pleca cu avionul spre România, aeroportul Bila Tserkava fiind deja bombardat. Lucescu a trimis un mesaj realist din țara vecină.

Rusia a invadat Ucraina | Mircea Lucescu poate veni cu mașină în România

Il Luce este încă lângă Kiev, în cantonamentul echipei, acolo unde l-a și surprins decizia lui Vladimir Putin de a invada Ucraina. O decizie despre plecarea spre România va fi luată curând de antrenorul nostru.

Cel mai probabil, el va pleca cu mașina spre România. Dacă inițial, anunțase că vrea să rămână în Ucraina și să respecte programul echipei, Lucescu e nevoit acum să plece din zona de conflict. Ucraina a declarat stare de urgență și acesta nu mai are motive să rămână în țara vecină.

“Nu mă întorc în România acum, mai aștept. Nu sunt eu cel mai important, am ajuns la o vârstă. Vom lua în curând o decizie pentru că jucătorii mei sunt speriați", a declarat Mircea Lucescu.

Citește continuarea declarației lui Mircea Lucescu pe AS.ro.

Citește și: Klaus Iohannis, declarație în contextul operațiunilor militare ale Rusiei în Ucraina: "Niciun român nu trebuie să se teamă"

Citește și: Imagini tulburătoare surprinse în Ucraina, la câteva ore după ce a început războiul cu Rusia. Oamenii se grăbesc să plece din țară

Klaus Iohannis, declarație în contextul operațiunilor militare ale Rusiei în Ucraina: "Niciun român nu trebuie să s... Cum arată buncărele în care ucrainenii se adăpostesc de bombele trimise de Rusia. Explozii în mai multe orașe | Galerie ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x