Sorin Susanu, şeful Corpului de Control al ANPC şi al Protecţiei Consumatorului Braşov, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu mâncarea primită de pacienții internați în Spitalul de Boli Infecțioase Brasov.
Din ipostaza de pacient, Susanuusţine că mâncarea este din ce în ce mai proastă pe zi ce trece.
„Probabil defect profesional..... de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internaţi in Spitalul de Boli Infecţioase Brasov a devenit mult mai proastă decât era în urmă cu ceva timp (zile). Discutăm despre calitate care trebuie sa fie la standarde maxime in astfel de situaţii.
Ar fi păcat ca efortul susţinut al doctorilor si cadrelor medicale care îngrijesc cu maxim devotament pacienţii sa fie umbrit de posibile produse neconforme care in mod clar ar agrava starea medicală si aşa precară in care se afla pacienţii de aici.
Am să ataşez o poza cu „şunca” care din punct de vedere organoleptic poate ridica anumite semne de întrebare. Mă voi implica pentru binele pacienţilor cu tot ceea ce pot”, a scris Sorin Susanu.
Potrivit Mediafax, firma care duce mâncarea susţine însă că e vorba de şuncă de pui proaspătă, fără coloranţi, achiziţionată cu o zi înainte şi livrată la prima oră la spital. Firma trebuie să se încadreze în 10 lei de pacient pentru mâncarea pe o zi întreagă şi livrează produsele în funcţie de cerinţe medicilor şi nutriţioniştilor care se ocupa de bolnavi.
Copilă scuipată, îmbrâncită și umilită, în plină stradă, de o adolescentă de 14 ani: „Mi-ai cerut voie? Spune!” - Scene ... „De fapt, am intrat în etapa de scădere!”. Adevărul despre cazurile noi de COVID-19, în România, potrivit unui epidemiol...