Antena Căutare

Cum se manifesta coronavirusul la o vârstă înaintată? Cazul unei femei de 111 ani care a supraviețuit virusului este exemplul unei imunități de fier: "A avut doar febră"

Virusul se uită la imunitate, nu la vârstă! Aceasta este concluzia pe care o putem trage din experiența unei dintre cele mai bătrâne femei din lume, care a devenit cea mai vârstnică persoană care a supravieţuit noului coronavirus. Boala a atacat-o, dar ea a rezistat vitejește!

Cum se manifesta coronavirusul la o vârstă înaintată? Cazul unei femei de 111 ani care a supraviețuit virusului este exemplul unei imunități de fier: "A avut doar febră"
Cum se manifesta coronavirusul la o vârstă înaintată? Cazul unei femei în vârstă de 111 ani care a supraviețuit virusului este exemplul unei imunități de fier: "A avut doar febră"

După două runde de carantină, vârstnia din Chile a învins coronavirusul fără prea multă strădanie, a informat Serviciul Naţional pentru Persoane Vârstnice (SENAMA) din această ţară sud-americană, potrivit DPA.



Juana Zuniga, care împlineşte 112 ani în luna iulie, a fost una dintre cele 25 de persoane care au contractat noul coronavirus într-un azil de bătrâni din capitala Santiago, a precizat SENAMA într-o declaraţie.

Femeia, rezidentă a azilului din 2014, a fost plasată într-o zonă izolată şi îngrijită acolo timp de 28 de zile.

Mamă și fiică, lovite cu sălbăticie, în plină stradă! Martorii, detalii șocante despre incident. De la ce ar fi început totul



Pe 10 mai, când şi-a revenit oficial, ea a devenit cea mai în vârstnică persoană din Chile care a supravieţuit COVID-19, boala cauzată de noul coronavirus.


Directoarea azilului, Maria Paz Sordo, a declarat că, în afară de probleme respiratorii, centenara era sănătoasă.

Semnal de alarmă, de la cercetători! Una dintre principalele măsuri pentru împiedicarea răspândirii COVID-19, ineficientă! „OMS greșește!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Coronavirus în România, 28 mai 2020. Live Update. Încă două decese! Bilanțul negru a crescut la 1.229! Câte persoane au scăpat de COVID-19, în țară



Miercuri, Chile a extins măsurile de carantină în zona metropolitană Santiago până pe 5 iunie după raportarea a 4.328 de cazuri noi în 24 de ore. Cu un total de 82.289 de contaminări, Chile este în prezent cea de-a treia ţară cu cele mai multe cazuri de COVID-19 din America Latină, după Brazilia şi Peru.

Cine este bărbatul care și-a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket. Surse din poliție: ”E un om foarte influent!”

Între timp, numărul de decese provocate de noul coronavirus în Chile a ajuns la 841.

Cine este bărbatul care și-a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket. Surse din poliție: ”E un om foarte influent!”... Când va fi gata vaccinul românesc anti COVID 19? „Va fi ușor de tolerat, inclusiv de cei care nu sunt de acord cu vaccin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x