Căutare Live

Mamă și fiică, lovite cu sălbăticie, în plină stradă! Martorii, detalii șocante despre incident. De la ce ar fi început totul

Scene șocante, în plină stradă, în Hunedoara. O mama și fiica ei au ajuns de urgență la spital, după ce au fost victimele unui atac furibund. Martorii scandalului au oferit detalii șocante: Ce l-ar fi scos din minți pe tânăr?

Imagine arhivă

Anchetă în Hunedoara, în urma unui incident șocant. O femeie, în vârstă de 45 de ani, și fiica acesteia, 19 ani, au ajuns de urgență la spital, după ce au fost atacate, în plină stradă, de un tânăr.

Potrivit martorilor, agresorul le-a lovit pe cele două femei cu pumnii și picioarele și le-a trântit într-un gard.

Citește și:

Anchetă la unul dintre cele mai mari spitale din București. Motivul rușinos pentru care angajații au intrat în vizorul procurorilor

„Patrula de siguranţă publică s-a deplasat la faţa locului şi a identificat cele două femei care au precizat că în 27 mai, în jurul orei 22, au avut un conflict verbal cu un tânăr, iar acesta din urmă le-a lovit pe cele două cu pumnul în zona feţei”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, citat de Adevărul.

Citește și:

Familia Alexandrei Măceșanu a luat foc! Noile declarații ale lui Dincă au stârnit revoltă: „Nu se poate juca jigodia la infinit!”

Motivul altercației a fost dezvăluit tot de martori, cu toate că variantele sunt diferite. În timp ce unii spun că totul ar fi început de la câinele pe care îl plimba una dintre femei şi care şi-ar fi făcut nevoile în zonă, alții susțin că între cei trei ar exista un conflict ai vechi.

Agresorul este anchetat penal pentru fapta sa. Cele două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Cine este bărbatul care și-a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket. Surse din poliție: ”E un om foarte influent!”...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri