Antena Căutare

Cum va arăta noua stație de metrou din Berceni. Firmele care o vor construi vor fi alese în curând 

Două asocieri de companii s-au arătat interesate să construiască noua stație de metrou din Berceni, în prelungirea magistralei Pipera-Berceni și au depus actele necesare, potrivit anunțului făcut de primarul Sectorului 4 Daniel Băluță.

Cum va arăta noua stație de metrou din Berceni. Firmele care o vor construi vor fi alese în curând 
Cum va arăta noua stație de metrou din Berceni. Firmele care o vor construi vor fi alese în curând

Astfel, primarul Sectorului 4 a anunțat care sunt asocierile de companii și a dezvăluit că până la finalul lunii martie 2020 va fi desemnat câștigătorul.

Cele două asocieri de firme sunt următoarele:

1) Asocierea Aktor Societate Tehnica Anonima (AKTOR SA) în calitate de lider de asociere şi Institutul de Cercetări în Transporturi INCERTRANS SA în calitate de membru.

2) Asocierea SOMET SA în calitate de lider de asociare, TIAB SA , UTI Grup SA, Construcţii Erbasu SA, cu Metroul SA terţ susţinător şi Schindler România în calitate de subcontractant.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ministerul Transporturilor, Metrorex şi Primăria Sectorului 4 au semnat, în data de 1 octombrie, un protocol cu privire la construirea unei staţii de metrou la nivel suprateran, situată între staţia de metrou Berceni şi Şoseaua de Centură. Valoarea estimată a proiectului este de aproximativ 146 de milioane de lei (30,7 milioane euro), fără TVA. Acest proiect se va realiza în continuarea Magistralei 2 de metrou, Pipera -Berceni, utilizând şi terenul aferent liniei de probă şi legătura reţelei de metrou cu staţia CF Popeşti.

Forumul Judecătorilor din România: 83.14% dintre magistraţi s-au pronunţat pentru desfiinţare, 8.71% pentru menţinere şi... Ce pedeapsă va primi românul care a furat o mașină de poliție și a bătut mai mulți agenți! Gestul lui a șocat autorități...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x