Cursuri online gratuite, pentru toți elevii din țară

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează cursuri online, gratuite.

Elevii se pot înscrie la cursurile online gratuite organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Elevii din întreaga țară se pot înscrie, începând de ieri, la cursurile online gratuite organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Sunt aşteptaţi elevi interesați de astronomie, aritmetică mentală, biologie, gastronomie moleculară. De asemenea, în curricula educațională sunt și cursuri pentru pasionații de scenografie, scurt metraj, scenaristică, regie film, arte vizuale sau istorie și creație muzicală.

Copiii care visează la o carieră în jurnalism sau comunicare pot opta pentru cursul de scriere creativă, învățare rapidă și memorare creative sau arta conversației. Portofoliul de cursuri acoperă, de asemenea, și zona de dezvoltare personală, emoțională și vocațională.

O noutate a acestei ediții o reprezintă dezvoltarea ariei curriculare a departamentului de limbi străine, ccopiii putând opta pentru cursuri de limba greacă.

Scopul acestui program național de cursuri este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor elevi dornici de performanță, de oriunde s-ar afla, să beneficieze de programul gratuit de educație alternativă al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursurile vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea competențelor și abilităților elevilor, dar și pe dezvoltarea imaginației, creativității și dezvoltării gândirii critice.

Înscrierile au loc în perioada 6-26 septembrie și se realizează prin completarea unui formular pe www.fundatiadanvoiculescu.ro. Cursurile se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri