Antena Căutare

Cutremur în România, în noaptea de miercuri spre joi! Ce magnitudine a avut și unde s-a simțit

Un cutremur s-a produs, în noaptea de miercuri spre joi, în judeţul Buzău, în zona seismică Vrancea, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cutremur în România, în noaptea de miercuri spre joi! Ce magnitudine a avut și unde s-a simțit
Cutremur în România, în noaptea de miercuri spre joi.

Conform INCDFP, acest cutremur s-a produsla ora locală 4:32, la o adâncime de 98 de kilometri, și a avut magnitudinea de 3 grade pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 72 km est de Braşov, 85 km nord-est de Ploieşti, 108 km sud de Bacău, 120 km vest de Galaţi, 120 km vest de Brăila şi 136 km nord de Bucureşti.

„Stooop!”. Un braț de excavator se oprește în aer și apar ochi de copil, plini de spaimă. Tatăl leșină! „E fetița mea, e fetița mea!”. Gabriela are o singură întrebare

Miercuri, au fost înregistrat cutremur după cutremur în România. Unul de 3,6 grade, la ora 19.29, în județul Buzău, iar altul de 3.7, la 21:10. Mai devreme, miercuri, a mai avut loc un cutremur de 3 grade, la 10:30, tot în Buzău.

„Aștept să mă împac cu ideea că nu sunt nemuritoare. Tot timpul mi-a fost frică de moarte”. Una dintre cele mai mari actrițe ale României, Eliza Petrăchescu, un destin cumplit! A murit singură, la cutremurul din 1977

În luna mai, în România, au fost înregistrate în total opt cutremure cu magnitudini între 2,2 şi 3,7 pe Richter.

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

O adolescentă de 17 ani din Piteşti, căutată după ce trei bărbaţi ar fi urcat-o cu forţa într-un autoturism... Alertă de răpire, la nivel național! Diana, în vârstă de 17 ani, a fost urcată de trei bărbați într-o mașină, cu forța! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x