Cutremur în România, miercuri după-amiază. Este al șaptelea seism din ultimele cinci zile

România s-a cutremurat miercuri după-amiază, când un seism s-a produs în Galați, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. 

Cutremur în România, miercuri după-amiază. Este al șaptelea seism din ultimele cinci zile

Profimedia Images

Potrivit sursei citate, seismul a avut loc la ora 13:25, în Galați. Acesta a avut magnitudinea de 2,6 pe scara Richter și s-a produs la adâncimea de 20 de kilometri, fiind al șaselea cutremur produs în România, în ultimele 4 zile.

Cutremur, în România, luni seară! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a simțit

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 32km V de Galați, 37km NV de Brăila, 130km SE de Bacău, 142km NE de Ploiești, 159km E de Brașov, 167km NV de Constanța, 170km NE de București, 184km S de Iași, 190km SV de Chișinău, 213km SV de Tiraspol.

Al treilea cutremur în zona Vrancea, în urmă cu puțin timp. Seismul a avut magnitudinea de 3,7 pe Richter

Cel mai puternic cutremur din România, din 2020, în luna ianuarie

Cel mai semnificativ cutremur din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri