Antena Căutare

Problemele de la metrou, cauzate intenționat?! Ministrul Transporturilor, ferm: ”Nu aș vrea să cred că apar din cauza unor supărări!”

Sute de călători au rămas blocați, în ultimele zile, în stațiile de metrou de pe magistrala Berceni-Pipera, în Capitală. După ce reprezentanții Metrorex au explicat că aceste probleme au apărut din cauza unei defecțiui la tehnice, ministrul Transporturilor a venit cu explicații. 

Sute de călători au rămas blocați, în ultimele zile, în stațiile de metrou de pe magistrala Berceni-Pipera, în Capitală. După ce reprezentanții Metrorex au explicat că aceste probleme au apărut din cauza unei defecțiui la tehnice, ministrul Transporturilor a venit cu explicații.

Astfel, acesta a declarat că nu vrea să creadă că aceste probleme ”au apărut din cauza nemulțumirilor sindicaliștilor”.

Citește și: Haos la metrou, miercuri dimineață! Circulația trenurilor, îngreunată din cauza unei probleme apărute la sistemul electric

„Nu aş vrea să cred că aceste probleme în ultimele trei zile apar tocmai din cauza să spunem aşa unor supărări ale unor oameni pe managementul de la metrou”, a declarat miercuri Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, ca reacţie la nemulţumirile sindicaliştilor de la metrou, care au pichetat ministerul, potrivit Mediafax.

Sindicaliștii s-au arătat, în ultima perioadă, nemulțumiți de numărul redus de personal al companiei.

”M-am întâlnit cu reprezentanţii sindicatelor la sediul Ministerului. Această problemă va fi rezolvată o dată cu apariţia bugetului de la Metrorex, dar eu m-aş bucura foarte mult ca toţi angajaţii să înţeleagă că şi modul în care îşi fac ei treaba la metrou este foarte importantă, pentru că văd un lucru care m-a îngrijorat, şi am spus inclusiv astăzi presei, de trei zile apare o problemă la un releu la depoul de la Berceni care perturbă traficul. Nu vreau să cred că este un lucru care se întâmplă exact acum în plină campanie electorală şi până acum nu a apărut. Eu înţeleg şi nemulţumirile reprezentanţilor asociaţiilor sindicale, dar pe de altă parte trebuie să înţelegem că trebuie să fim foarte atenţi când vine vorba de modul în care fiecare îşi gestionează funcţia şi atribuţiile şi şi dacă există anumite nemulţumiri vis a vis de managementul în companii, cu siguranţă vom analiza ceea ce face managementul dar nu aş vrea să cred că aceste probleme din ultimele trei zile apar tocmai din cauza să spunem aşa unor supărări ai unor oameni pe managementul de la metrou”, a spus Cuc.

Citește și: Un bărbat de 72 de ani a intrat cu mașina la metrou! Care este destinația

Miercuri dimineață, trenurile de pe Magistrala 2 au circulat cu întârziere din cauza dereglării unui sistem electric al liniei, dar şi a retragerii unui tren din circulaţie, fiind creată aglomeraţie în staţiile de metrou.

Cutremur iar în România! E unul dintre cele mai mari! Ce magnitudine a avut seismul de miercuri... Mihai Neșu a reușit după trei ani de muncă! Și-a îndeplinit primul vis de când a rămas paralizat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x