Antena Căutare

Delia, un om dintre cei 250.000! Cântăreața a mărturisit motivul pentru care a mers în Piața Victoriei! Și alți artiști și-au exprimat public opiniile

Pe Facebook, în versuri sau direct în stradă, artiştii au fost alături de manifestanţi încă de la începutul protestelor. Şi nu vorbim doar de artişti de la noi. Solistul unei cunoscute trupe rock din afară i-a felicitat pe români pentru abrogarea ordonanţei 13.

Pe Facebook, în versuri sau direct în stradă, artiştii au fost alături de manifestanţi încă de la începutul protestelor. Şi nu vorbim doar de artişti de la noi.

Solistul unei cunoscute trupe rock din afară i-a felicitat pe români pentru abrogarea ordonanţei 13. "Aşa se câştiga bătăliile cu legile nedrepte", a scris liderul System of a Down. Pe ai noştri, imaginile de aseară din Bucureşti i-au lăsat fără cuvinte. "Aşa ceva nu trebuie să mai vedem decât la concerte", spune Miţă de la Bere Gratis.

”Noi, tinerii, suntem o forta si suntem viitorul!” Pentru asta, Delia a ieșit în stradă încă de la începutul protestelor. Totuşi, ce a impresionat-o cel mai mult a fost atmosfera de duminică seara din faţa Guvernului.

”Ce am simtit nu ai cum sa negi. Placut a fost si cum s-a auzit si cum s-a vazut, ca vibe si ca stare”, a explicat artista.

Imaginile cu Piaţa Victoriei luminată de mii de lanterne au ajuns şi la Hollywood. Le-a arătat Sebastian Stan, constănţeanul care, la 34 de ani, joacă în cele mai tari blockbustere de peste Ocean.

Mihaela Grindeanu, prima reacție! Soția premierului a postat un mesaj pe Facebook: ”Nu vreau să mai tac!”... Rate mai mari, după proteste! Românii vor scoate mai mulți bani din buzunare pentru a-și achita datoriile la bănci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x