Antena Căutare

Un nou caz de infectare cu coronavirus, în Parlament. Deputatul nu a avut niciun contact cu senatorul Vergil Chițac

Deputatul Mircea Banias este infectat cu noul coronavirus, au stabilit medicii, în urma testelor făcute sâmbătă la Parlament.

„În cursul zilei de luni, 16 martie a.c., au fost comunicate rezultatele testelor efectuate sâmbătă, 14 martie a.c., la Palatul Parlamentului. În urma acestora a fost confirmat un singur caz pozitiv al infectării cu noul coronavirus (COVID-19) în persoana deputatului Mircea Banias.

Potrivit declaraţiilor domniei sale, nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chiţac şi nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenţionare.

Deputatul Mircea Banias este asimptomatic. Şi în cazul domniei sale va fi declanşată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor contacţilor”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică (GCS)

Dosar penal pentru senatorul Vergil Chițac

Senatorul PNL, Vergil Chițac, care ar fi infectat mai multe persoane cu coronavirus, s-a ales cu dosar penal.

Parchetul General s-a autosesizat în cazul senatorului Vergil Chiţac. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal privind zădărnicirea combaterii bolilor după ce s-a întâlnit cu mai multe persoane deşi a luat contact cu un caz confirmat de infectare cu COVID-19.

Citește și:

Dosar penal pentru senatorul PNL depistat cu coronavirus! Vergil Chițac este la Terapie Intensivă: „Are nevoie de dovezi de umanitate din partea tuturor”

Senatorul Vergil Chițac, diagnosticat în urmă cu câteva zile cu noul coronavirus, a fost transferat la Terapie Intensivă, iar despre această situație a scris fiica lui, într-o postare pe Facebook.

Citește și:

Starea de sănătate a lui Vergil Chițac s-a înrăutățit. Senatorul, mutat de urgență la Terapie Intensivă

Sursa : news.ro, Mediafax

Alertă pe Aeroportul Otopeni. Un avion Tarom, oprit pe pistă, din cauza unei pasagere... Așa s-a răspândit coronavirusul în România. Primele 18 zile de „plimbare” ale COVID-19 la noi în țară, analizate de spec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x