Antena Căutare

Descoperire uluitoare acasă la familia lui Leo de la Strehaia. Ce au putut să găsescă polițiștii îngropat în curtea rudelor sale

Trei veri ai celebrului interlorp Leo de la Strehaia se află acum în vizorul poliției după o descindere la domiciliul acestora. Bărbații sunt acuzați într-un dosar de evaziune fiscală.

colaj foto leo de la strehaia monede de aur
Sute de monede de aur au fost găsite în curtea verișorilor lui Leo de la Strehaia. | Captura Youtube

În urma unei percheziții acasă la rudele lui Leo de la Strehaia, autoritățile au rămas uimite. Polițiștii specializați în investigarea infracțiunilor economice și procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București au descins în locuințele rudelor lui Leo de la Strehaia și nu mică le-a fost mirarea când, sub pământ, au găsit sute de monede din aur, transmite Gândul.ro.

Potrivit informațiilor, unele dintre cântăreau chiar peste 1 kilogram, iar prejudiciul estimat este de ordinul zecilor de milioane de Euro.

Sute de monede de aur, îngropate în curțile rudelor lui Leo de la Strehaia. Interlopul se află, în prezent, după gratii

Pe data de 11 octombrie, anchetatorii au descins în curtea mai multor oameni de afaceri din Strehaia, județul Mehedinți, suspecți că ar fi prejudiciat statul cu sume fabuloase. Potrivit acestora, la fața locului, autoritățile au găsit sute de monede de aur, îngropate în curțile acestora.

Unele monede găsite de autorități cântăresc chiar și un kilogram fiecare, iar prejudiciul adus astfel statului român se ridică la aproximativ 20 de milioane de Euro.

Se pare că ancheta i-ar viza pe Florin Mituș, Mihai Mitea și Justinian Mitea, toți trei veri ai celebrului interlop Leo de la Strehaia, care în prezent, se află în spatele gratiilor. De asemenea, aceștia erau deja care sunt suspectați de evaziune, prin intermediul unor afaceri cu deșeuri reciclabile, iar la momentul descinderii numai ar mai fi fost găsit acasă, mai transmite sursa menționată anterior.

Citește și: ANAF demarează controale asupra românilor care fac bani din activitatea de pe platformele OnlyFans, Facebook și Youtube. Ce riscă

Monedele din aur, îngropate în pământ, ar fi fost descoperite în urma unui denunț, deși cei trei bărbați obișnuiau să se laude cu averile lor și pe rețelele de socializare. De asemenea, în urma perchezițiilor, au mai fost ridicate și patru autoturisme Lamborghini, în valoare totală de 1 milion de Euro.

Leo de la Strehaia, condamnat la închisoare cu executare împreună cu mama lui, într-un dosar de evaziune fiscală

Anul trecut, la finalul lunii septembrie Leo de la Strehaia a fost condamndat la ani și doi ani și jumătate de închisoare cu executare, se arată în minuta Curții de Apel București, potrivit Libertatea.ro.

Condamnarea a fost dată într-un dosar de evaziune fiscală, din care a făcut parte și mama sa, Maria Mihai, cunoscută drept Patroana, fratele vitreg, Ioan Mihai, şi inculpatul Dumitra Ionuţ care au primit doi ani de detenție.

„În această seară, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Strehaia au identificat și reținut doi bărbați, de 47, respectiv 50 de ani și o femeie, de 61 de ani, toți din orașul Strehaia, pe numele cărora Tribunalul București a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Mehedinți, pe 29 septembrie 2021.

Sfânta Parascheva 2022: Ce nume se sărbătoresc pe 14 octombrie. Cui spunem „La mulți ani” în această zi... Covrigi cu viermi, descoperiți de un gălățean într-un hipermarket. Ce sancțiuni au dat inspectorii de la Protecția Consu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x