Detalii de la punerea în sicriu a lui Cornel Galeș. Cum arăta trupul acestuia și cum a fost îmbrăcat

Cornel Galeș, soțul regretatei cântărețe Ileana Ciuculete, și-a pierdut viața la sfârșitul săptămânii trecute, într-un accident rutier grav. Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi repatriat, întrucât Viviana, femeia alături de care și-a refăcut viața după moartea Ilenei Ciuculete, se va ocupa de înmormântare.

Detalii de la punerea în sicriu a lui Cornel Galeș

Trupul neînsuflețit a lui Cornel Galeş a fost depus la o capelă din Spania, iar pe 10 decembrie, va fi repatriat. Înmormântarea fostului soţ al Ilenei Ciuculete va avea loc două zile mai târziu, pe 12 decembrie, la cimitirul Străuleşti II din Capitală.

Spynews.ro vă oferă detalii exclusive în cazul fostului soţ al Ilenei Ciuculete. Pentru ultimul drum, Cornel Galeş a fost îmbrăcat într-o cămasă bleu marin cu mai multe elemente decorative şi un pulover pe umeri, de culoare maro.

Procedura de repatriere

Viviana, fosta iubita a lui Cornel Galeş, este cea care se ocupă îndepaproape de toate cele necesare. Trupul neînsufleţit al fostului soţ al Ilenei Ciuculete ar putea fi adus în România cu un dric, iar călătoria ar dura astfel două zile. Sicriul va fi dotat cu aer condiţionat, dacă Viviana va alege această variantă.

O altă variantă de transport a cadavrului ar fi pe cale aeriană. În acest caz, Cornel Galeş ar fi aşezat într-un sicriu de zinc. La priveghi, dacă va fi adus cu avionul, nimeni nu va putea să-l vadă, dat fiind faptul că deschiderea acestui tip de sicriu este imposibil.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri