Antena Căutare

Directoarea unei școli din București, prinsă în flagrant! Cum se îmbogățea, în timp ce elevii stau acasă!

Directoarea unei școli gimnaziale din Bucureștia fost prinsă în flagrant, în timp ce primea mită de la reprezentantul unei firme ce executa lucrări de reabilitare a instituţiei de învăţământ. A  fost reţinută de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. 

Directoarea unei școli din București, prinsă în flagrant! Cum se îmbogățea, în timp ce elevii stau acasă!
Directoarea unei școli din București, prinsă în flagrant! Cum se îmbogățea, în timp ce elevii stau acasă!

Potrivit procurorilor anticorupţie, în perioada septembrie - octombrie 2019, Carmen Elena Zanfir, director şi ordonator de credite la o şcoală gimnazială din Bucureşti, ar fi pretins de la reprezentantul unei societăţi comerciale (martor), un comision de 4% (137.236 lei) din valoarea totală a sumei facturate pentru lucrări de reabilitare a şcolii.

În schimbul acestor bani, diorectoarea s-a angajat să aprobe plăţile către firmă, precum şi încheierea unui act adiţional de prelungire a duratei contractului.

Citește și: Elevii și studenții s-ar putea întoarce la școală după 15 mai. Premierul, apel către profesori să intensifice predarea online

„În perioada septembrie 2019 - 14 aprilie 2020, inculpata ar fi primit suma pretinsă, în mai multe tranşe, dintre care ultima tranşă, 21.000 euro la data de 14 aprilie, când s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante", se precizează în comunicat.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: S-a descoperit un tratament pentru pacienții COVID-19 aflați aproape de moarte! Procedura este brutală! „Te aștepți să o vezi în filme, nu în realitate”

Potrivit DNA, directoarea urmează să fie prezentată Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Klaus Iohannis critică acordul cu Biserica: ”Nu e cazul să ne relaxăm. Atfel, după sărbători, vom avea înmormântări! Sta... Directoarea unei şcoli din Bucureşti, reţinută pentru luare de mită după ce ar fi cerut şi primit bani de la reprezentan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x