Antena Căutare

DNA: Nu ne asteptam ca actiunea de la Vama Ploiesti sa duca la persoane cu functii inalte

Procurorul de sedinta al DNA a declarat, astazi, ca ancheta in cazul sefului Biroului Vamal Ploiesti, Cornel Costea, se va extinde, intrucat anchetatorii nu se asteptau ca actiunea lor sa conduca la persoane cu functii mai inalte decat cea a acuzatului.

"Desi a semnat declaratia olografa, nu a semnat-o si pe cea tipizata, deoarece este probabil vorba de denunturile pe care le-a facut. Actiunea penala se va extinde in acest caz mult mai mult, deoarece noi nu ne-am asteptam ca actiunea care l-a vizat pe el sa ne conduca mult mai sus, la persoane cu functii mai inalte decat ale sale",


Tribunalul Bucuresti - care a decis, in 25 februarie, arestarea lui Cornel Costea - a considerat ca este necesara masura preventiva, intrucat sunt date ca incearca sa zadarniceasca adevarul prin influentarea martorilor, in conditiile in care acesta nu impunea intocmirea documentelor vamale pana nu-si primea comisioanele.

Directorul Biroului Vamal Ploiesti a fost prins in flagrant delict, in 24 februarie, in timp ce primea suma de 10.000 lei, prin intermediar, de la persoana care l-a denuntat la Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intactimages

Guvernul a aprobat construirea a sase spitale de urgenta private... Blejnar: Nu am luat niciun euro mita. Nu imi dau demisia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x