Doi tineri din Ţăndărei au vrut să plece din oraş pentru a merge la întâlnire, ei fiind prinşi de jandarmi pe un drum lăturalnic

Doi tineri din Ţăndărei, de 19 ani şi 20 de ani, au vrut să plece din oraş, deşi acesta se află în carantină, pentru a merge la întâlnire, ei fiind prinşi însă de jandarmi pe un drum lăturalnic.

Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa a anunţat, marţi, că doi tineri din Ţăndărei, de 19 ani şi 20 de ani, au încercat să încalce carantina dispusă asupra oraşului prin Ordonanţa Militară numărul 7. "Aceştia au fost surprinşi de jandarmi pe un drum lăturalnic, din pădurea de la ieşirea oraşului. Întrebaţi de motivul deplasării, aceştia au afirmat sfioşi că trebuie să ajungă la întâlnire. Urmau să se întâlnească în Ograda cu cele două iubite, iar mai apoi să sărbătorească regăsirea în Slobozia. Ceasul era trecut de ora 20 şi deja întârziaseră, dovadă că telefonul unuia dintre ei a sunat necontenit. Probabil erau aşteptaţi de ceva timp în locul stabilit”, au transmis reprezentanţii IJJ Ialomiţa. Cei doi sunt acum suspectaţi de zădărnicire a combaterii bolilor.

Sursa : news.ro

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri