Antena Căutare

Apar noi detalii în cazul falsului medic de la Spitalul Județean Ilfov! Două femei au depus plângeri penale pe numele Ralucăi Bârsan

La scurt timp după ce s-a aflat de cazul falsului medic ginecolog de la Spitalul Județean de Urgență Ilfov, Raluca-Daniela Bârsan, două femei au depus plângeri penale împotriva acesteia. 

La scurt timp după ce s-a aflat de cazul falsului medic ginecolog de la Spitalul Județean de Urgență Ilfov, Raluca-Daniela Bârsan, două femei au depus plângeri penale împotriva acesteia.

Declarație șocantă a medicului care a operat cu medicul ginecolog fals: „poți să secționezi o arteră sau un vas de sânge”

Surse judiciare au declarat că plângerile penale au fost depuse joi de două femei care reclamă actul medical de la Secţia de Ginecologie a Spitalului Judeţean Ilfov, potrivit HotNews.ro.

Ministrul Sănătății, informații de ultimă oră despre medicul ginecolog fals: ”Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Potrivit Libertatea, ambele paciente au născut prin cezariană la Spitalul Județean Ilfov, una în 2015, iar cealaltă anul trecut. Cele două susțin că au avut sarcina urmărită de medicul Roxana Dragu, a cărei „rezidentă” se dădea Raluca Bîrsan. Totodată, ambele paciente au povestit că falsa ginecoloagă este cea care încheia operațiile pe care le începea Dragu. Mai exact, în ambele cazuri Raludca Bîrsan a fost cea care a cusut inciziile.

Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat timp de 10 ani la Spitalul din Ilfov fără să fie medic, şi-a falsificat diploma după ce a descărcat de pe internet diploma unui absolvent de Jurnalism din Sibiu, pe care ulterior a modificat-o în photoshop, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu, Teodor Boantă.

Fetiță cu autism, ascunsă într-o clasă goală, în timpul unei inspecții! Cazul teribil s-a petrecut în București... Burse de până la 900 de lei pentru acești elevi! Singura condiție pe care trebuie să o îndeplinească ca să beneficeze de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x