Apar noi detalii în cazul falsului medic de la Spitalul Județean Ilfov! Două femei au depus plângeri penale pe numele Ralucăi Bârsan

La scurt timp după ce s-a aflat de cazul falsului medic ginecolog de la Spitalul Județean de Urgență Ilfov, Raluca-Daniela Bârsan, două femei au depus plângeri penale împotriva acesteia. 

La scurt timp după ce s-a aflat de cazul falsului medic ginecolog de la Spitalul Județean de Urgență Ilfov, Raluca-Daniela Bârsan, două femei au depus plângeri penale împotriva acesteia.

Declarație șocantă a medicului care a operat cu medicul ginecolog fals: „poți să secționezi o arteră sau un vas de sânge”

Surse judiciare au declarat că plângerile penale au fost depuse joi de două femei care reclamă actul medical de la Secţia de Ginecologie a Spitalului Judeţean Ilfov, potrivit HotNews.ro.

Ministrul Sănătății, informații de ultimă oră despre medicul ginecolog fals: ”Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Potrivit Libertatea, ambele paciente au născut prin cezariană la Spitalul Județean Ilfov, una în 2015, iar cealaltă anul trecut. Cele două susțin că au avut sarcina urmărită de medicul Roxana Dragu, a cărei „rezidentă” se dădea Raluca Bîrsan. Totodată, ambele paciente au povestit că falsa ginecoloagă este cea care încheia operațiile pe care le începea Dragu. Mai exact, în ambele cazuri Raludca Bîrsan a fost cea care a cusut inciziile.

Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat timp de 10 ani la Spitalul din Ilfov fără să fie medic, şi-a falsificat diploma după ce a descărcat de pe internet diploma unui absolvent de Jurnalism din Sibiu, pe care ulterior a modificat-o în photoshop, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu, Teodor Boantă.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri