Căutare Live

Apar noi detalii în cazul falsului medic de la Spitalul Județean Ilfov! Două femei au depus plângeri penale pe numele Ralucăi Bârsan

La scurt timp după ce s-a aflat de cazul falsului medic ginecolog de la Spitalul Județean de Urgență Ilfov, Raluca-Daniela Bârsan, două femei au depus plângeri penale împotriva acesteia. 

La scurt timp după ce s-a aflat de cazul falsului medic ginecolog de la Spitalul Județean de Urgență Ilfov, Raluca-Daniela Bârsan, două femei au depus plângeri penale împotriva acesteia.

Declarație șocantă a medicului care a operat cu medicul ginecolog fals: „poți să secționezi o arteră sau un vas de sânge”

Surse judiciare au declarat că plângerile penale au fost depuse joi de două femei care reclamă actul medical de la Secţia de Ginecologie a Spitalului Judeţean Ilfov, potrivit HotNews.ro.

Ministrul Sănătății, informații de ultimă oră despre medicul ginecolog fals: ”Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Potrivit Libertatea, ambele paciente au născut prin cezariană la Spitalul Județean Ilfov, una în 2015, iar cealaltă anul trecut. Cele două susțin că au avut sarcina urmărită de medicul Roxana Dragu, a cărei „rezidentă” se dădea Raluca Bîrsan. Totodată, ambele paciente au povestit că falsa ginecoloagă este cea care încheia operațiile pe care le începea Dragu. Mai exact, în ambele cazuri Raludca Bîrsan a fost cea care a cusut inciziile.

Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat timp de 10 ani la Spitalul din Ilfov fără să fie medic, şi-a falsificat diploma după ce a descărcat de pe internet diploma unui absolvent de Jurnalism din Sibiu, pe care ulterior a modificat-o în photoshop, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu, Teodor Boantă.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... "M-a consultat cu şorţul plin de sânge, cu saboţii plini de sânge!" Mărturiile pacientelor femeii care s-a dat...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri