Antena Căutare

Două persoane, soț și soție, au murit în urma unui accident rutier! Medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nimic pentru ele

Două persoane, soț și soție, și-au pierdut viețile în urma unui accident teribil ce a avut loc pe DN 2 E85, în dreptul localității Potârnichești. 

Două persoane, soț și soție, și-au pierdut viețile în urma unui accident teribil ce a avut loc pe DN 2 E85, în dreptul localității Potârnichești.

Accidentul teribil a avut loc în Buzău, în dreptul localității Potârnichești, unde un șofer a făcut o manevră imprudentă, iar mașina în care se afla a fost lovită în plin de un automobil care venea regulamentar din spate.

În accidentul cumplit a decedat și șoția șoferului din Logan care se afla pe scaunul din dreapta, alte două persoane fiind transportate la spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda faptului că medicii au încercat minute în șir să o resusciteze, femeia de 76 de ani a murit.

Cei doi răniți din Skoda Octavia, șoferul de 40 de ani și un pasager de 42 de ani, au fost transportați și ei la spital cu multiple traumatisme.

În urma accidentului teribil, Poliția a deschis o anchetă și încearcă să stabiliească circumstanțele în care s-a produs accidentul teribil.

Un nou caz de meningită lovește România! O altă adolescentă a fost transferată de urgență la Iași și se află în comă... Vești extrem de triste în Marțea Mare! După ce s-a luptat cu viața, bebelușul aruncat de mamă în haznaua din fundul curț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x