Antena Căutare

Două persoane suspecte de coronavirus sunt ținute în carantină într-un loc secret din București. Anunțul făcut de Primarul Capitalei: ”Nu pot să vă divulg adresa!”

Două persoane care sunt suspecte de infecție cu noul tip de coronavirus sunt ținute în carantină, în București, într-o locație secretă pusă la dispoziție de Primăria Capitalei.

Două persoane suspecte de coronavirus sunt ținute în carantină într-un loc secret din București. Anunțul făcut de Primarul Capitalei: ”Nu pot să vă divulg adresa!”
Două persoane suspecte de coronavirus sunt ținute în carantină într-un loc secret din București

Anunțul a fost făcut de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a precizat că locația are o capacitate de 100 de persoane, însă în aceste momente se află doar două, care vor sta acolo timp de 14 zile.

”Am pus la dispoziţie o locaţie pentru persoanele care trebuie să fie carantinate în această perioadă timp de 14 zile. Locaţia a fost pusă la dispoziţie de către Primăria Capitalei. Este un secret de serviciu, nu pot să vă dau adresa, aşa am stabilit spre binele acestor persoane care trebuie să stea în carantină 14 zile şi al persoanelor care vor veni în continuare în ţară şi vor avea nevoie de un spaţiu, în primul rând securizat, un spaţiu adecvat, primitor, cu îmbrăcăminte, alimente, obiecte de îngrijire personală, astfel încât să se simtă în siguranţă", a susținut Firea.

Privește! Adevărul despre coronavirus arată așa! Imaginea înspăimântătoare surprinsă de sateliți meteo ce dă în vileag secretul tulburător păzit de chinezi! FOTO

De asemenea, ea a declarat că identitatea celor două persoane este secretă.

”Capacitatea totală a acestei locații este de 100 de persoane, sperăm să nu fie nevoie”, a mai spus Firea.

Edilul a precizat că deciziile cu privire la carantinarea acestor persoane sunt coordonate de secretarul de stat, Raed Arafat, iar în locația respectivă sunt duse persoanele care se întorc în țară din zone în care a fost confirmată prezența virusului și prezintă simptomele specifice.

Peste 900 de oameni au murit din cauza coronavirusului

Numărul deceselor provocate de coronavirus a depăşit 900, într-o singură zi au pierzându-şi viaţa 97 de persoane, conform CNN.

Comisia pentru sănătate publică din China a anunţat duminică seară că încă 97 de persoane au murit din cauza coronavirusului, bilanţul deceselor ajungând la 908.

Firea: Toţi premierii europeni sunt preocupaţi de coronavirus, la noi premierul este interesat de garduri, de şanţuri

Acestoa li se adaugă cele două persoane care au murit în Hong Kong şi în Filipine.

În China, numărul cazurilor de îmbolnăvire este de 40.171, în timp ce în afara Chinei bilanţul este de 539 de persoane.

Băiat de 14 ani, în moarte cerebrală după ce a fost bătut de un puști din cauza unei fete. Agresorul, activ pe Facebook:... Dosarul şpăgilor de la DRDP Timişoara: Cinci dintre inculpaţi rămân în arest la domiciliu încă o lună/ Decizia magistraţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x