Antena Căutare

Doua tone de alimente de la Uniunea Europeana au expirat intr-un depozit din Dolj

Aproape doua tone de alimente de la Uniunea Europeana care ar fi trebuit sa ajunga la saraci au expirat intr-un depozit din comuna  doljeana Scaesti. Localnicii spun ca faina, malaiul si orezul au ramas din mandatul fostului primar, care a impartit cantitati mai mici pentru a ramane alimente si in campania electorala.

850 de kilograme de faina, 500 de malai, 150 de orez, 600 de pungi de paste fainoase, 484 de pungi cu lapte praf si 500 de pachete cu biscuiti au expirat inainte sa fie distribuite. Potrivit Mediafax, actuala conducere a primariei din Scaesti spune ca a descoperit alimentele cand a facut inventarul bunurilor din primarie, la preluarea mandatului.

Alimentele au ramas in depozitul din Caminul Cultural si au expirat pentru ca fostii edili le-au dat oamenilor cantitati mai mici decat trebuia, conform legii. "Am gasit la primarie si la Caminul Cultural mai multe anunturi cu norma de alimente pe care ar fi trebuit sa o primeasca cetatenii. Asa am constatat ca in loc de 14 kilograme de faina fosta conducere a dat 13, in loc de 10 kilograme de malai a dat noua viceprimar,scaesti,si asa a ramas cantitatea asta nedistribuita. De asemenea, ca sa ne convingem, i-am intrebat si pe localnici si ne-au confirmat ca au primit mai putin decat spune legea", a declarat pentru Mediafax Mihaela Mateescu, actualul viceprimar al localitatii Scaesti.

Vostul viceprimar al comunei neaga faptul ca ar fi redus cantitatea de alimente cuvenite celor nevoiasi. El spune ca produsele au ramas in depozit pentru ce nu le-ar fi ridicat toti cei indreptatiti.

Foto: Intact Images

Muncitorii care lucreaza la extinderea liniei de metrou in Drumul Taberei au intrat in greva... BREAKING NEWS: Francezii au gonit tiganii romani si le-au dat foc la "asezari"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x