Două zboruri charter către Germania, programate de pe Aeroportul Sibiu/ Au fost organizate fluxuri separate cu marcarea distanţei recomandate de 1,5 – 2 metri

Două zboruri charter către Germania sunt programate, vineri, de pe Aeroportul Sibiu, cu două aeronave care au, în total, peste 330 de locuri. Reprezentanţii Aeroportului Sibiu au transmis că au fost organizate fluxuri separate cu marcarea distanţei recomandate de 1,5 – 2 metri.

”Avem programate 2 zboruri charter spre Germania astăzi. Unul operat cu o aeronavă cu capacitate de 189 locuri şi celălalt cu capacitate de 150 locuri”, au precizat, vineri, pentru News.ro, reprezentanţii Aeroportului Sibiu.

Potrivit acestora, au fost organizate fluxuri separate cu marcarea distanţei recomandate de 1,5 – 2 metri în vederea procesării pasagerilor.

”Pentru a asigura măsurile de distanţare socială în spaţiul din sala de grupare s-a creat o zonă de aşteptare în exteriorul terminalului de pasageri. Aeroportul Internaţional Sibiu s-a coordonat cu reprezentanţii companiilor de transport rutier care efectuează transferul pasagerilor – muncitori sezonieri – la Aeroportul Internaţional Sibiu pentru zborurile charter spre destinaţii din Germania, astfel încât debarcarea să nu se realizeze simultan şi să se evite aglomerarea”, au mai precizat oficialii Aeroprotului Sibiu.

Potrivit acestora, şi în cursul zilei de joi a fost operat un zbor charter pentru muncitori sezonieri, altele fiind programate în perioada următoare.

Sursa : news.ro

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri