Două zboruri charter către Germania, programate de pe Aeroportul Sibiu/ Au fost organizate fluxuri separate cu marcarea distanţei recomandate de 1,5 – 2 metri

Două zboruri charter către Germania sunt programate, vineri, de pe Aeroportul Sibiu, cu două aeronave care au, în total, peste 330 de locuri. Reprezentanţii Aeroportului Sibiu au transmis că au fost organizate fluxuri separate cu marcarea distanţei recomandate de 1,5 – 2 metri.

”Avem programate 2 zboruri charter spre Germania astăzi. Unul operat cu o aeronavă cu capacitate de 189 locuri şi celălalt cu capacitate de 150 locuri”, au precizat, vineri, pentru News.ro, reprezentanţii Aeroportului Sibiu.

Potrivit acestora, au fost organizate fluxuri separate cu marcarea distanţei recomandate de 1,5 – 2 metri în vederea procesării pasagerilor.

”Pentru a asigura măsurile de distanţare socială în spaţiul din sala de grupare s-a creat o zonă de aşteptare în exteriorul terminalului de pasageri. Aeroportul Internaţional Sibiu s-a coordonat cu reprezentanţii companiilor de transport rutier care efectuează transferul pasagerilor – muncitori sezonieri – la Aeroportul Internaţional Sibiu pentru zborurile charter spre destinaţii din Germania, astfel încât debarcarea să nu se realizeze simultan şi să se evite aglomerarea”, au mai precizat oficialii Aeroprotului Sibiu.

Potrivit acestora, şi în cursul zilei de joi a fost operat un zbor charter pentru muncitori sezonieri, altele fiind programate în perioada următoare.

Sursa : news.ro

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri