Antena Căutare

Dovadă de cruzime și comoditate. După ce i-a cumpărat un câine fetiței sale, un bărbat a decis să-i taie corzile vocale pentru că... lătra: "Nu mai puteam"

Animalele de companie se transformă, din ce în ce mai mult, într-o marfă simplă, la cheremul celor care dau bani greu, în anumite cazuri, pentru a le cumpăra. Fie pentru moftul copilului, fie pentru a-și rdica ei stima de sine.

Animalele de companie se transformă, din ce în ce mai mult, într-o marfă simplă, la cheremul celor care dau bani greu, în anumite cazuri, pentru a le cumpăra. Fie pentru moftul copilului, fie pentru a-și rdica ei stima de sine.

În cazul nostru, este vorba de dorința unui copil și decizia inconștientă a unui părinte comod de a-i opera corzile vocale bietului animal pentru că... latră. O femeie care l-a confruntat pe stăpân a povestit totul pe Facebook:

"Probabil că unii dintre voi îl știți pe Hector.

Un amarât, cumpărat probabil de gură copilului că vroia beagle, "cadou" de care între timp familia s-a săturat, după niște ani în care îl ținusera pe balcon și de unde mulți vecini îl auzeau plângând, astfel că, între timp, i-au tăiat și corzile vocale pentru că, după cum s-a exprimat doamna, nu mai puteau.

N-am înțeles ce nu mai puteau, dar probabil că așa sunt eu mai neînțelegătoare. Așa a ajuns Hector aruncat din stânga, în dreapta, dintr-o curte în altă, a stat și în lanț, la așa zisul atelier de sculptură al ex-stăpânului (foto), că până la urmă să ajungă în stradă.

Din fericire, ultima dată, astă iarnă, a fost găsit de Daciana Dax, scanat de cip, a fost sunat proprietarul (fostul la momentul actual) care a spus tranșant că nu și-l mai dorește.

M-a abordat dl stăpân azi, cu care întâmplător sunt vecină, în scopul de a mă convinge cât de mult îl iubesc ei pe Hector (chiar așa!) cât de mult plânge fiica lor după el, deși nici poveste să-l poată ei ține dintr-un apartament spațios de 2 camere, nici măcar temporar, și că dacă îi acuz că i-au tăiat corzile vocale, mă leg de lucruri sfinte.

Eu le numesc ilegale și crude, nicidecum sfinte. Sigur, după ce a văzut că nu mă impresionează și nici nu mă intimidează cu amenințările, m-a "sfătuit" să fac câțiva copii și să las naibii câini! Mulțumesc, prefer să nu.

Dar ceea ce vreau este să știe cât mai multă lume câți se pretind iubitori de animale și cât de mult rău pot să facă unui suflet nevinovat", a scris femeia.

Nu i-a venit să creadă ochilor! Un botoșănean s-a trezit cu o rachetă antigrindină în curte. Imediat, a sunat la 112: &q... Afaceri înfloritoare: Voucherele oferite de Primăria București, de vânzare pe internet. 500 de lei pentru fiecare bucure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x