Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Veste bună pentru Liviu Dragnea! Politicianul va ieși mai repede din închisoare. Cum este posibil

Fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a primit o veste uriașă! Politicianul închis la penitenciarul Rahova va ieși mult mai repede din închisoare.

Liviu Dragnea

Citește și: Liviu Dragnea, primul mesaj din închisoare. „M-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață.”

Fostul șef PSD a fost condamnat în anul 2016 în dosarul Referendumului, iar pe 27 mai 2019 a fost condamnat definitiv în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman la trei ani și șase luni de închisoare.

Citește și: VIDEO/ Liviu Dragnea a ieșit din închisoare. Politicianul s-a prezentat în fața instanței schimbat total. La ce a renunțat fostul șef al Partidul Social Democrat

Potrivit Codului Penal, după executarea a două treimi din pedeapsă, Dragnea poate ieși mai repede din închisoare. Eliberarea sa poate fi făcută după doi ani și patru luni, iar acest termen poate fi redus dacă politicianul muncește sau participă la activități educaționale în penitenciar.

Liviu Dragnea a primit aprobarea pentru a lucra în garajul auto al Penitenciarului Rahova. Acesta este absolvent al Facultăţii de Transporturi Auto a Politehnicii din Capitală, iar primul loc de muncă a fost la Secţia auto a Întreprinderii de Utilaj Greu şi Transport pentru Construcţii Craiova.

Recomandari