Antena Căutare

„Umblă mereu cu bățul după ea și îl bate. Îl auzim plângând”! Drama unui băiețel abandonat de mamă și abuzat de cea care promisese să îl îngrijească

O bătrână de 82 de ani din Galaţi este acuzată că şi-ar fi bătut strănepotul şi că îl ţinea în condiţii mizerabile. La 5 ani, copilul nu vorbeşte şi nici nu merge la grădiniţă. Femeia spune că îl creştea pentru că mama sa mai are patru copii acasă şi nu făcea faţă.

O bătrână de 82 de ani din Galaţi este acuzată că şi-ar fi bătut strănepotul şi că îl ţinea în condiţii mizerabile. La 5 ani, copilul nu vorbeşte şi nici nu merge la grădiniţă. Femeia spune că îl creştea pentru că mama sa mai are patru copii acasă şi nu făcea faţă.

După reclamaţiile vecinilor, Protecţia Copilului şi Poliţia s-au autosesizat, iar băieţelul a ajuns din nou la mamă. Bătrâna neagă că l-ar fi bătut.

Vecinii au filmat momentul în care străbunica intră în curte cu un băţ în mână şi, imediat, se aude cum băieţelul începe să plângă. Oamenii au apelat la autorităţi pentru că, spun ei, femeia îl bate tot timpul şi îl ţine murdar şi neîngrijit.

„Ieşea cu bastonul ea. Când să intre în curte, îl luă la bătaie. Ieşea cu bastonul şi-l bătea. Dar toată lumea ştie. De câte ori am fost la bătrână şi i-am spus: mamaie, este murdar, de ce îl baţi, sau asta, doamna ne-a spus că ne cheamă la Tribunal”, povestesc vecinii.

„Cum să bat, doamnă, eu copilul? Este un copil vesel, jucăuş, are curtea, jucărele, țipă, se joacă. Asta nu înseamnă că îl băteam eu. Eu, dacă mă duc la magazin, el aici stă, sus, şi plânge după mine. Asta înseamnă bătaie?”, se apără bătrâna.

Bătrâna spune că îl creşte pe băiat de la o lună şi că i-a oferit toate condiţiile pe care i le permite o pensie de 1.200 de lei.

Protecţia Copilului s-a autosesizat şi spune că mama are toate condiţiile să-l crească pe băiat, împreună cu ceilalţi patru copii. Asta în ciuda faptului că femeia i l-a încredinţat bunicii sale, care este în vârstă.

Străbunica recunoaşte că băiatul nu vorbeşte. Iar actele ar fi trebuit să i le facă mama lui.

Poliţiştii efectuează verificări pt a constata dacă în acest caz a fost săvârşită sau nu vreo infracţiune. Vecinii speră că, de acum, autorităţile se vor implica, iar băieţelul va creşte în condiţii normale.

Momentul în care un autoturism se izbește frontal de un camion, filmat de camera de bord. Mașina a fost distrusă în tota... Anchetatorii au luat cu asalt casa lui Gheorghe Dincă! Ce se întâmplă în aceste momente în Caracal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x