Antena Căutare

E jale! A fost emis COD PORTOCALIU de vreme rea: Va ploua fără oprire, iar fenomenele devin periculoase

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţa, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de ploi abundente, valabilă până la ora 10:00, în mai multe localităţi din judeţul Timiş.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţa, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de ploi abundente, valabilă până la ora 10:00, în mai multe localităţi din judeţul Timiş.

De asemenea, până la ora 12:00, este în vigoare un Cod galben de vânt puternic în trei judeţe din zona Munteniei.

Potrivit meteorologilor, în judeţul Timiş (localităţile: Deta, Gătaia, Ciacova, Peciu Nou, Jebel, Liebling, Denta, Banloc, Giulvăz, Tormac, Uivar, Moraviţa, Voiteg, Ghilad, Birda, Livezile, Foeni, Otelec, Giera) se vor semnala ploi şi averse, care local vor cumula 20-25 l/mp. În aceste zone, în ultimele trei ore s-au acumulat 25 l/mp.

Potrivit ANM, până la ora 12:00, în zona de munte, la peste 1.800 de metri, în judeţele Argeş, Prahova şi Dâmboviţa se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de 100-120 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Potrivit meteorologilor, până mierucri, ora 14.00, în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse care vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat cu aspect de vijelie şi căderi de grindină.

De ce să dați bani pe meditații? Universitatea Politehnică din București oferă cursuri de pregătire gratuite pentru lic... Stai la bloc? Primăria Generală a făcut anunțul cu privire la 130 de clădiri din mai multe sectoare ale Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x