Antena Căutare

El a provocat accidentul în care au murit cei cinci prieteni. Narcis se întorsese din Anglia cu doar două zile înainte de tragedie

Un accident cumplit a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Vadu Moldovei, din Suceava. Cinci prieteni au murit, după ce mașina în care se aflau a lovit un TIR. Vinovat de această tragedie este șoferul autoturismului, Narcis Bogdănescu, un tânăr în vârstă de 21 de ani.

El a provocat accidentul în care au murit cei cinci prieteni. Narcis se întorsese din Anglia cu doar două zile înainte de tragedie Galerie
narcis bogdanescu

Un accident cumplit a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Vadu Moldovei, din Suceava. Cinci prieteni au murit, după ce mașina în care se aflau a lovit un TIR. Vinovat de această tragedie este șoferul autoturismului, Narcis Bogdănescu, un tânăr în vârstă de 21 de ani.

Narcis Bogdănescu se întorsese din Marea Britanie de două zile. Venise acasă pentru că își dorea să facă școala de șoferi profesioniști, scrie observator.tv. Conform celor spuse de prieteni, tânărul voia să obțină categoria D a permisului, ce îi permitea să conducă autobuze sau autocare.

Sâmbătă seară, Narcis s-a urcat în mașină și a plecat să se distreze la o discotecă dintr-o localitate apropiată. Nu a plecat singur. Alți patru tineri s-au urcat cu el în mașina ce avea să îi ducă la moarte.

Accidentul s-a petrecut când se întorceau acasă. Cel mai probabil din cauza vitezei excesive, Narcis a pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic de un TIR ce circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât mașina în care se aflau cei cinci prieteni s-a rupt în două, ucigându-i pe loc. Cel mai tânăr dintre băieți avea doar 17 ani.

Echipajele de prim ajutor nu au mai putut face nimic pentru ei.

Acuzații grave: „RADET oprește căldura!” Sute de oameni spun că îngheață în case. Răspunsul oficial RADET... Mobilizare fără precedent! Soarta românilor din Italia, motiv de îngrijorare pentru autorități. Se iau măsuri de urgență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x