Căutare Live

Incident grav într-o școală generală! Elev de zece ani, rănit la cap, după ce tencuiala de la intrare s-a prăbușit peste el

Un băiețel în vârstă de zece ani, elev al Școlii Generale nr.4 din Sebeș, a ajuns în stare gravă, la spital, după ce o bucată mare de tencuială de la ușa de intrare în unitatea de învățământ, s-a prăbușit peste un copil.

Un băiețel în vârstă de zece ani, elev al Școlii Generale nr.4 din Sebeș, a ajuns în stare gravă, la spital, după ce o bucată mare de tencuială de la ușa de intrare în unitatea de învățământ, s-a prăbușit peste un copil.

Potrivit ISU Alba, în urma incidentului a fost rănit un copil în vârstă de 10 ani, elev al școlii, care a suferit un traumatism cranio-cerebral. El a primit primele îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat la spital cu ambulanța SMURD.

Citește și: CAZ SCANDALOS! Profesor, acuzat de PEDOFILIE de mai multe eleve: "Ne întreba dacă ne spălăm în zonele intime, de câte ori o facem"

”Incidentul s-a produs, miercuri, în jurul orei 10.00, în pauza mare. O bucată de tencuială a cazut datorită inflitrațiilor de apă din urma ploilor abundente din ultima perioadă. Tencuiala era de deasupra ușii unde se face accesul pentru cadrele didactice și nu la accesul elevilor. Profesorul de serviciu a sunat la 112, iar echipajul medical s-a deplasat rapid la școală unde a acordat primul ajutor elevului N..R.V. Copilul a fost transportat la spital împreună cu mama lui, era speriat și prezenta zgărieturi la nivelul gâtului. Directorul școlii s-a deplasat la spital unde a discutat cu medicii. În prezent, băiatul este conștient, i s-au făcut investigații și se așteaptă rezultatele”, a declarat inspectorul șef Marcela Dărămuș, de la IȘJ Alba, potrivit ziarulunirea.ro.

Citește și: Nicoleta Vociu, declarații în premieră despre fiul pe care l-a ținut ascuns: Pentru el, divorțul a fost traumatizant

Ea a mai precizat că urmează să se investigheze incidentul și apoi se vor stabili măsurile care se impun într-o astfe de situație.

Papa Francisc, discurs la Patriarhia Română în prezența Patriarhului Daniel: Am venit ca pelerin și frate... Primele imagini de la întâlnirea Papei Francisc cu Patriarhul Daniel. Suveranul Pontif a primit un cadou de la Înalt Pre...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri