Antena Căutare

Elevă CĂLCATĂ ÎN PICIOARE la școală din cauza unuia dintre BĂIEȚII ARȘI DE VII în tragicul accident de la Iliești: „totul a început de la un mesaj pe Facebook”

Călcată în picioare, la doar câţiva paşi de liceu! O elevă din Gura Humorului a fost pusă la pământ şi lovită cu sălbăticie de alte trei fete, în pauza dintre ore. Se pare că fetele s-au luat la bătaie din cauza unui mesaj postat pe Facebook după moartea celor cinci tineri care au ars de vii miercuri dimineaţa.

Un mesaj postat pe Facebook ar fi dat totul în vileag.lentă se petrece în faţa unei şcoli din Gura Humorului. O elevă e snopită în bătaie de trei colege de liceu. Iar un alt adolescent filmează. Trântită pe caldarâm, fata încearcă să se ridice. Dar o ploaie de pumni şi picioare o doboară din nou la pământ!

Motivul scandalului ar fi gelozia. stârnită de un tânăr care, culmea, nu mai trăieşte: Beniamin - unul din cei cinci băieţi care au pierit arşi de vii, după ce maşina cu care goneau pe şosea a luat foc.

Într-una din pauze, fata de clasa a noua a fost încolţită de cele trei bătăuşe, cu un an mai mari. Traumatizată, fata nu a mai fost la şcoală, iar părinţii se gândesc să o mute la un alt liceu.

Horoscopul Zilei de 4 noiembrie 2017. Nativii născuți în această zodie vor merge la o petrecere unde își vor întâlni MAR... Imagini ȘOCANTE. Un tânăr de 19 ani coboară din tren și ESTE SPULBERAT de o altă garnitură ce vine din sens opus!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x