Antena Căutare

Un meteorit ar fi căzut în județul Iași. Localnicii, îngroziți: ”S-a resimțit un zgomot puternic!”

Un fenomen straniu a adus nelinişte într-un sat din Iaşi. Un zgomot puternic a scos localnicii din casă, iar câteva bucăţi de rocă găsite într-o curte au dat startul discuţiilor. Cercetătorii cred că ar fi vorba despre un meteorit, dar oamenii din sat au propriile teorii. 

”Am zis că e avion și din urmă bubuitura. Sa dea din avion ceva? A trecut întâi zgomot de avion, eu așa am zis Negre și cred că sclipeau, dacă aveau nuanţe de. exact cum s-ar rupe ceva.”, a declarat un localnic.

În comuna Ipatele, nimeni nu mai are linişte. Pe uliţe, e mare dezbatere. Localnicii încearcă să desluşeacă misterul meteoritului care ar fi căzut în localitate. Asta după ce un zgomot puternic i-a scos din case.

80.000.000 arbori rași. A fost rezolvat cel mai mare mister al Omenirii. ”A zburat pe deasupra capetelor noastre cu 11,2 km/s!!!”

Zgomotul s-a auzit cel mai tare chiar pe aceasta uliță însă spun cercetătorii că și la Iași dar și în Bacău s-a putut auzi același sunet. Inițial oamenii au crezut că ești cutremur sau că a văzut un avion, dar ulterior au aflat despre ce este vorba și acum toți discuta pe aceasta temă.

Bucăţile de rocă ar fi lovit acoperişul unei case, iar apoi au ricoşat într-un copac. Câteva au ajuns şi în curtea unui localnic.

”A venit pe casă că el s-a speriat că a pocnit tabla și a zis că cine îmi aruncă mie cu pietre pe casă, dar nu era nimeni.”, a povestit un localnic.

Teorie halucinantă a unui astrobiolog! Coronavirusul ar fi venit din spațiu. Explicația omului de știință

De la avion, la cutremur sau explozie, localnicii au discutat fiecare teorie.

Bucăţile misterioase de rocă au ajuns în mâinile cercetătorilor de la Iași care vor stabili dacă provin de la un meteorit.

”Eu nu nu exclud acest scenariu. Dar pentru a confirma este evident că trebuie să avem nişte analize fizico-chimice riguroase. S-a înregistrat un zgomot extrem de puternic asemănător cu cel înregistrat anul trecut pe 9 iulie. Atunci, s-a stabilit că un meteorit de 8 kilograme s-a dezintegrat, iar fragmente din acestea au ajuns pe pământ, tot în judeţul Iaşi.”, a declarat Silviu Gurlui, profesor la Facultatea de Fizică UAIC Iași.

Bisericile, luate cu asalt de credincioși! Oamenii s-au îmbulzit în magazinele de lumânări și au uitat de măsurile de di... Internarea pacienților asimptomatici, o mare greșeală. Monica Pop, fermă: ”E o mare scurgere de bani!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x