Antena Căutare

Scandal monstru în cazul de la Caracal. Motivul pentru care familia Luizei Melencu ajunge din nou la DIICOT

Familia Luizei Melencu, tânăra de 19 ani dispărută de acasă la începutul lunii aprilie, și noul avocat vor ajunge la DIICOT pentru a studia dosarul.

Scandal monstru în cazul de la Caracal. Motivul pentru care familia Luizei Melencu ajunge din nou la DIICOT Galerie
Scandal monstru în cazul de la Caracal. Motivul pentru care familia Luizei Melencu ajunge din nou la DIICOT

Potrivit Antena 3, această întâlnire cu procurorii vine după ce Baroul Timiș a susținut sancționarea avocatului familiei pentru limbaj licenţios şi pentru că a refuzat să prezinte o copie a contractului de reprezentare.

De asemenea, avocatul susține că procurorii nu își fac treaba și de la dosar lipsesc acte de urmărire penală.

Caracal: Butoiul lui Gheorghe Dincă, detaliul ce nu s-a văzut până acum! Ce s-a descoperit: „Nu e deloc ceea ce pare...”

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Testele ADN efectuate de INML au stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

Caracal: Ce voia Alexandra Măceșanu de la Gheorghe Dincă, de fapt! „Ce înseamnă iubirea, cu tot patosul...”

INML a efectuat o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă pădure, însă specialiştii nu au reuşit să stabilească cui aparţine ADN-ul, astfel încât DIICOT a cerut ajutorul FBI.

Răsturnare de situație în cazul elevului agresiv de la Constanța! Băiatul fusese internat la psihiatrie, dar mama lui a ... Descoperire impresionantă! O boală incurabilă ar putea fi vindecată în fază incipientă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x