Antena Căutare

Familia Luizei Melencu, umilită de autorități. Polițiștii n-au crezut o clipă că a fost răpită:  ”Mamaie, nu mai plânge că are 18 ani, a plecat cu un iubit, poate n-a avut libertate”

Cazul de la Caracal este departe de a fi rezolvat, iar o anhetă difuzată la postul public de televiziune arată că dispariția Luizei Melencu nu a fost tratată cu seriozitate de polițiști și, mai mult de atât, acesștia încercau să convingă familia fetei că a plecat de acasă. 

Familia Luizei Melencu, umilită de autorități. Polițiștii n-au crezut o clipă că a fost răpită:  ”Mamaie, nu mai plânge că are 18 ani, a plecat cu un iubit, poate n-a avut libertate”
Familia Luizei Melencu, umilită de autorități. Polițiștii n-au crezut o clipă că a fost răpită: ”Mamaie, nu mai plânge că are 18 ani, a plecat cu un iubit, poate n-a avut libertate”

Ancheta realizată de Gabriel Geamănu și difuzată în cadrul emisiunii ”Dispăruți fără urmă” a arătat faptul că poliția a pornit încă de la început pe ipoteza potrivit căreia Luiza, tânăra de 19 ani, a fugit de acasă. Ba mai mult, posibilitatea răpirii nu a fost luată în calcul până când dosarul nu a ajuns la DIICOT Craiova. De asemenea, abia după ce Gheorghe Dincă a fost arestat, anchetatorii i-au chemat la audieri pe colegii Luizei.

Familia fetei a intrat în panică atunci când a văzut că Luiza nu se mai întoarce acasă, întrucât obișnuia să spună unde se duce. Polițiștii au venit în seara dispariției fetei la familie, însă au încercat să-i convingă că a plecat de acasă de bunăvoie: ”Au venit de la poliția Dioști, au scris niște declarații, noi le-am spus ce s-a întâmplat la care domnul Florescu, foarte arogant și degajat, a început să trateze cazul cu foarte mare indiferență. Că fata e tânără, că a plecat cu cineva, că s-a căsătorit”, a relatat Stelian Iordache, bunicul Luizei.

După 60 de ore de audieri, Gheorghe Dincă a cedat! Dezvăluiri-șoc în fața procurorilor: "I-am zis, ori mor eu, ori matale!"

Ba mai mult, oamenii legii au spus că îi va informa atunci când vor apărea date noi: ”Îmi spuneau: ”Mamaie, nu mai plânge că are 18 ani, a plecat cu un iubit, poate n-a avut libertate”, a spus Elena Iordache, bunica fetei dispărute.

Iar coșmarul familiei Melencu nu s-a oprit aici, întrucât mama fetei a trecut prin momente dramatice la un moment dat când a încercat să afle informații despre anchetă: ”La ultima discuție mi-au zis ”Doamnă, dumneavoastră vreți să o găsim prea repede. Au fost cazuri în care am găsit copii morți, cu o mână prin pădure, un picior în altă parte”, a spus Monica Melencu.

În momentul în care s-a aflat de răpirea Alexandrei Măceșanu, la trei luni și jumătate de la dispariția Luizei Melencu, dosarul era pe cale să fie închis, cu concluzia că Luiza a plecat voluntar de acasă.

În iulie, însă, atunci când Gheorghe Dincă a fost arestat, ancheta a devenit mai serioasă, iar procurorii au vrut să stea de vorbă și cu colegii Luizei Melencu.

Au venit rezultatele din SUA! Ale cui sunt oasele găsite în pădurea de lângă Caracal. Raportul FBI ar fi fost finalizat.

”Abia în iulie poliția a venit la liceu, când s-au inflamat lucrurile. Întrebările care li s-au pus colegelor nu erau cele mai potrivite. Poliția are tendința de a arunca păcatul în curtea fetelor. Au fost insinuări de genul ”Tu de ce nu te-ai căsătorit până acum? De ce mai vii la școală?” Era o fată de etnie romă, una la fel de cuminte ca Luiza”, a spus directoarea.

Raportul celor de la FBI arată că oasele din lizieră nu sunt ale Luizei

Specialiştii FBI din Statele Unite au primit probe ale oaselor găsite în pădurea de lângă Caracal, despre care Gheorghe Dincă spune că ar aparţine Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă, mărturii halucinante: "Luiza mi-a spus că are prietene care fac sex pe bani." Presupusul criminal a mărturisit în detaliu ororile pe care le-a făcut

Surse din cadrul anchetei au declarat că oasele găsite în această vară în liziera de la marginea oraşului Caracal, despre care Gheorghe Dincă a susţinut că i-ar aparţine fetei de 18 ani din Dioşti, judeţul Olt, prima victimă a bărbatului, nu-i aparţin acesteia\

Ce se oferă cadou de Crăciun profesorilor în 2019? Plicul cu bani s-a transformat în card!... Gest extrem la școală din județul Cluj. O elevă de clasa a-V-a s-a aruncat pe geam de la etajul unu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x